Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΠΟΕΙΑΤΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου ΓΣΕΒΕΕ – ΕΣΕΕ- ΠΟΕΙΑΤΑ - ΣΑΤΑ – ΠΣΧΕΜ, την Πέμπτη, 11:00π.μ. στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ..!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΓΣΕΒΕΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΕΣΕΕ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΔΙOΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ
ΠΟΕΙΑΤΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΑΤΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΠΣΧΕΜ

                              
Αθήνα, 26 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα:  Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου ΓΣΕΒΕΕ – ΕΣΕΕ- ΠΟΕΙΑΤΑ - ΣΑΤΑ – ΠΣΧΕΜ,  την Πέμπτη, 11:00π.μ. στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ.
Η υπερφορολόγηση με αποκορύφωμα τον ΕΝΦΙΑ, η δαμόκλειος σπάθη των κατασχέσεων με τα ραβασάκια του ΚΕΑΟ για τις ασφαλιστικές εισφορές, τα κόκκινα δάνεια και η δραματική έλλειψη ρευστότητας οδηγούν σε οικονομική και ψυχολογική εξόντωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους.
Η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), η ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), η ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ), το ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αττικής) και το ΠΣΧΕΜ (Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών) επισημαίνουν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και καλούν όλους τους επαγγελματικούς φορείς σε συστράτευση για την αλλαγή αυτής της πολιτικής που διαλύει την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.
ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΠΟΕΙΑΤΑ, ΣΑΤΑ, ΠΣΧΕΜ είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις και διοργανώνουν την Πέμπτη, 28 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί συνέντευξη τύπου στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ με θέμα τις αδικίες της ακολουθούμενης πολιτικής και τις προτάσεις για την αποκατάστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...