Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Πανελλαδικό τηλέφωνο για ταξί 18300..!

Το ραδιοταξί της Καβάλας συμμετέχει κάθε μέρα και περισσότερο δυναμικά στην προσπάθεια να διαδοθεί ο τηλεφωνικός
αριθμός «18300».
Ένας τηλεφωνικός αριθμός με χιλιάδες ταξί σε όλη την Ελλάδα, ένα νούμερο το οποίο μπορεί να καλέσει κάποιος και να ζητήσει ταξί σε όποιο σημείο της χώρας κι αν βρίσκεται.
Το 18300 είναι μία Ένωση πολλών Ραδιοταξί απ΄ όλη την Ελλάδα, σε έναν αριθμό τηλεφώνου. Η καμπάνια για την πανελλαδική κάλυψη του αριθμού θα ξεκινήσει στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης το Σεπτέμβριο. Δειλά – δειλά υπάρχει προβολή τους σε τοπικό επίπεδο, πρωτοβουλία που αναπτύσσει πρώτος ο πρόεδρος του Ραδιοταξί Καβάλας, Γρηγόρης Αποστολίδης. Ρωτήθηκε σχετικά και είπε τα εξής:

Ερώτηση: Κύριε Αποστολίδη τι είναι το 18300;
Απάντηση: «Το 18300 είναι ένας πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός κλίσης ταξί πανελληνίας εμβέλειας.
Είναι δηλαδή μια ένωση πολλών Ρ/Ταξί στην Ελλάδα με χιλιάδες Ταξί για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με ένα κοινό τηλεφωνικό νούμερο.
Όποια πόλη έχει Ρ/Τ και ενδιαφέρεται να αποκτήσει αυτό το πενταψήφιο νούμερο καταθέτει αίτημα και μπαίνει στην οικογένεια του 18300.
Ο πελάτης δεν κάνει τίποτα άλλο από το όπου είναι να καλέσει με αστική χρέωση το 18300 και αυτόματα τα ψηφιακά κέντρα του ΟΤΕ και της κινητής τηλεφωνίας του βγάζουν αυτόματα την πόλη στην οποία είναι γεωγραφικά και χρειάζεται το ταξί .
Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να είναι η πόλη συμβεβλημένη για να λειτουργήσει».

Ερώτηση: Πόσες πόλεις είναι στην ένωση αυτή και τι προσδοκάτε με αυτή την κίνηση;
Απάντηση: «Είναι πάνω από 27 πόλεις και σε σύντομο διάστημα θα ενταθούν και άλλες που εξέφρασαν ενδιαφέρων. Ο αρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε ταυτότητα στο ταξί. Να ξέρει δηλαδή ο κόσμος όπου και να βρίσκεται ότι μπορεί να καλέσει ταξί μέσα από ένα εύκολο τηλεφωνικό νούμερο. Με τον τρόπο αυτό κάνουμε την ζωή του πιο εύκολη και πιο πρακτική. 
Ο δεύτερος στόχος μας είναι να μπορέσει αυτή η συνεργασία πόλεων να φέρει και άλλα πράγματα που είναι π.χ. μια συνεργασία σε αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρειάζεται το ταξί. Καταλαβαίνεται ότι τη στιγμή που μιλάμε για πάνω από 10000 αυτοκίνητα τι δυνατότητες υπάρχουν. Όλα αυτά όμως βήμα βήμα σε συγκεντρώσεις που βρισκόμαστε όλοι μαζί θα τα δρομολογήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...