Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ TAXIWAY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΓΩΓΗΣ..!

Στις 12-12 του 2012, σε μια ιστορική Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη των Ραδιοταξί Λευκός Πύργος και Eurotaxi πήραν την γενναία απόφαση της Συνένωσης τους, ώστε να
αντιμετωπίσουν ενωμένοι τα προβλήματα του ταξί.

Από εκείνη την ημέρα 2 μέλη κατέθεσαν αγωγή περί μη νομιμότητας της Γενικής Συνέλευσης και ζήτησαν να κριθεί άκυρη και να διαλυθεί η Ένωση.

Το Δικαστήριο με απόφαση του αυτές τις ημέρες, έκρινε νόμιμη τη Γ. Συνέλευση του Συνεταιρισμού και επαλήθευσε τους δίκαιους αγώνες των 1000 μελών και της Διοίκησης.

Ευτυχώς για τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί, ακόμη πιο δεμένοι, την προσπάθεια να έχουμε χαμηλή συνδρομή, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, αρκετές παροχές και μεγάλες συνεργασίες.

Δυστυχώς για λίγους που δεν πέτυχαν να διαλύσουν το όνειρο των πολλών και δυστυχώς για όσους μας βλέπουν ακόμα ως ανταγωνιστές και ήθελαν τη διάλυση του Taxiway.

Ήμασταν και θα είμαστε πάντα κοντά σε όσους αναζητούν την ένωση, την συμπόρευση και την καλυτέρευση του επαγγέλματός μας. Σε όσους συνεχώς μας κατακρίνουν, ειδικά στο διαδίκτυο, διαβάλλουν την εταιρία και κατηγορούν ανώνυμα τις περισσότερες φορές και χωρίς στοιχεία ή σε κάποιους που με τον τρόπο τους ‘φλερτάρουν’ όλους αυτούς, θέλουμε να ξέρουν ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για το καλό των μελών μας.

Αντίθετα, θα γίνουμε ακόμη πιο πεισματάρηδες και θα επιδιώξουμε να ενώσουμε δυνάμεις σε όλη την Ελλάδα.

Ζητάμε συγνώμη από τα μέλη μας για το χρόνο που χάσαμε με αυτή την 20μηνη δικαστική διαμάχη με τεράστια οικονομικά και ψυχικά κόστη, γιατί αφήσαμε πίσω κάποια σοβαρά θέματα εξέλιξης και προόδου του Ραδιοταξί μας.

Πάθος μας η ένωση, η οργάνωση, η εξέλιξη και η προοπτική!!!

Το παρών κείμενο δημοσιεύεται Παρασκευή 29 Αυγούστου το απόγευμα στην ομάδα Taxiway Hellas και στις υπόλοιπες ομάδες στο facebook που αφορούν τα ταξί.

ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...