Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Κλέφτης άρπαξε αυτοκίνητο με 5χρονο στο πίσω κάθισμα στην Περαία - Αίσιο τέλος στην αναζήτηση από έναν οδηγό ταξί..!

Απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης όταν κλέφτης άρπαξε ένα αυτοκίνητο, με ένα πεντάχρονο αγοράκι που κοιμόταν στο πίσω κάθισμα. 

Το αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 5χρονου ήρθε από έναν οδηγό ταξί που άκουσε τις ανακοινώσεις του ραδιοταξί όπου ανήκει για το συμβάν και την περιγραφή του δράστη από τον πατέρα που μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Μαθαίνοντας την περιγραφή του δράστη από το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε την αστυνομία ότι παρέλαβε κάποιον ως πελάτη με τα ίδια χαρακτηριστικά από την περιοχή Πλαγιαρίου και αμέσως η αστυνομία έσπευσε στην περιοχή όπου και βρήκε το παιδί σώο και αβλαβές στο αυτοκίνητο που βρισκόταν σε παράλληλο δρόμο του κεντρικού του Πλαγιαρίου.

Λίγο μετά τις 14:30 ένας άγνωστος δράστης έκλεψε Ι.Χ. αυτοκίνητο από την οδό Ρωμανού στην Περαία την ώρα που μέσα στο αμάξι κοιμόταν ένα 5χρονο αγοράκι. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, σταμάτησε το αυτοκίνητο για να παραδώσει τιμολόγιο σε έναν πελάτη, και τότε ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο μαζί με το παιδί. 


Προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τον σταματήσει. Άμεσα σήμανε συναγερμός από την αστυνομία ενώ συνεχείς εκλήσεις για τα στοιχεία του αυτοκινήτου γινόταν από το Ράδιο Θεσσαλονίκη. Στον αέρα του ραδιοφώνου βγήκε και ο πατέρας του 5χρονου δίνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη, εξέλιξη που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εύρεση του παιδιού. 

Ένας οδηγός ταξί που άκουσε την περιγραφή του δράστη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ενημέρωσε την αστυνομία ότι παρέλαβε κάποιον ως πελάτη με τα ίδια χαρακτηριστικά από την περιοχή Πλαγιαρίου (μπροστά στην εκκλησία) με κατεύθυνση αρχικά προς Βαρδάρη αλλά στη συνέχεια του ζήτησε να τον αφήσει στην περιοχή του Φοίνικα. 

Άμεσα αστυνομία και πατέρας πήγαν προς την περιοχή και βρήκαν το παιδί σώο και αβλαβές στο αυτοκίνητο, σε παράλληλο δρόμο του κεντρικού του Πλαγιαρίου. Ο δράστης ήταν αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και φορούσε άσπρο μπλουζάκι, θαλασσί βερμούδα και σαγιονάρες. «Ήταν τρομαγμένος ο δράστης» είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο οδηγός του ταξί που με τις πληροφορίες του βοήθησε τα μέγιστα για να βρεθεί το παιδί.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...