Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Λεμεσός:Γεμίζει το κέντρο με πιάτσες ταξί, ο δήμος υλοποιεί τις απαιτήσεις των ταξιτζήδων, ακόμη περισσότερο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης..!

Οι συνεχείς συναντήσεις του δήμου Λεμεσού με τον σύνδεσμο ταξί και οι οποίες συνεχίζονταν εδώ κι΄ενάμισυ περίπου χρόνο έφεραν θετικό αποτέλεσμα για τους ταξιτζήδες
που απαιτούσαν αρκετές νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της πόλης μας.
Ως εκ τούτου ο Δήμος Λεμεσού υλοποιεί τις πλείστες των απαιτήσεων των ταξιτζήδων και το κέντρο της πόλης μας έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει με πιάτσες ταξί, μια κίνηση που φέρνει ακόμη περισσότερα αυτοκίνητα μέσα στο κέντρο της Λεμεσού.
Συγκεκριμένα δημιουργούνται δυο πιάτσες ταξί γύρω από το κάστρο για πέντε ταξί στην οδό Σιάφη και πέντε ταξί μπροστά από το παρεκκλήσιο της Αγίας Θέκλας.  Πιάτσα για ένα ταξί στην οδό Ανδρέα Δρουσιώτη και πιάτσα για δυο ταξί στην οδό Θέμιδος.
Πιάτσα ταξί δημιουργείται στην δυτική είσοδο του χώρου στάθμευσης στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους όπου θα σταθμεύουν τρία ταξί, πιάτσα για δυο ταξί στην οδό Κέρκυρας παρά της παραλιακής και πιάτσα για δυο ταξί στην οδό Παύλου Μελά.
Ταυτόχρονα στην λεωφόρο Μακαρίου στον Εναέριο φαίνεται να δημιουργείται πιάτσα για δυο ταξί ενώ θα τοποθετηθούν παρκόμετρα για έξι αυτοκίνητα σε σημείο παρά τα φώτα τροχαίας και στην συμβολή της λεωφόρου με τον παραλιακό.
Τέλος καταργείται η πιάτσα ταξί στην Πλατεία Συντάγματος και το σημείο στάθμευσης ενός ταξί στην Ανεξαρτησίας με την ταυτόχρονη όμως δημιουργία χώρων στάθμευσης για αυτοκίνητα τροφοδοσίας σε αρκετά σημεία στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...