Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τα προβλήματα των επαγγελματιών οδηγών της Ιεράπετρας και το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Ραδιοταξί Ιεράπετρας..!

Πρόσφατα το Σωματείο Ραδιοταξί Ιεράπετρας ανέδειξε νέο Δ.Σ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Μισεδάκης και από κοινού με τα
λοιπά μέλη του Δ.Σ. θα επιδιώξουν να προασπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των συναδέλφων τους.
«Έγιναν εκλογές με την διαδικασία που προβλέπεται και παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. 


Υπήρξε απαρτία και συμμετείχαν και οι συνάδελφοι από τα περιφερειακά ταξί στα όρια του καλλικρατικού Δήμου Ιεράπετρας. Νέο Δ.Σ. λοιπόν με στόχο να κάνουμε το καλύτερο για να διασφαλίσουμε την εργασία μας και να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες, τις οποίες ζούμε κα αντιμετωπίζουμε καθημερινά», δήλωσε ο κ. Μισεδάκης.


«Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού η κίνηση είναι περιορισμένη και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την περιοχή, στα όσα υπερ-αισιόδοξα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα. Από τη μια οι επιπτώσεις από την κρίση στη Ρωσία και την Ουκρανία είναι ορατές και τώρα με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα πρακτορεία η κατάσταση επιδεινώνεται.


Από την άλλη οι τουρίστες που έρχονται έχουν στην πλειονότητά τους περιορισμένη οικονομική ευχέρεια, αφού η κρίση έχει αγγίξει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο την Ελλάδα και τα έξοδά τους στην τοπική αγορά είναι λιγοστά. Πόσο μάλλον για να χρησιμοποιήσουν ταξί για τις μετακινήσεις τους που το θεωρούν ακριβό και επιλέγουν άλλα μέσα, όπως το λεωφορείο, για να μεταφερθούν στον προορισμό τους πιο οικονομικά.


Θα λέγαμε πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα η μείωση της κίνησης στον κλάδο μας αγγίζει και το 50%, ποσοστό μεγάλο αλλά και ενδεικτικό των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».
Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών έχουν ως εξής:


- Για το Δ.Σ. του Σωματείου Ραδιοταξί Ιεράπετρας: Γιώργος Μισεδάκης Πρόεδρος, Στέλιος Σταθοράκης Ταμίας, K. Σαλπέας Γραμματέας, Ιωάννης Σαραντίδης Αντιπρόεδρος, Νίκος Μαργετάκης μέλος, Αναπληρωματικά μέλη Νεκτ. Πρωτογεράκης, Νικ. Σφυράκης
- Για την Ομοσπονδία: Γιώργος Μισεδάκης και Ιωάννης Σαραντίδης
- Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Νικ. Σφυράκης, Γ. Λουκάκης, Πέτρος Κώστας.
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-
ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ


ΠΗΓΗ: http://www.anatolh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...