Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Πικρό χιούμορ και πικρή αλήθεια για τα ταξί της Ξάνθης – Η “θηλιά” που τραβά τα βλέμματα στην πιάτσα..!

Με μια ιδιαίτερα πικρή δόση χιούμορ φαίνεται πως αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη την αναδουλειά των τελευταίων ετών και τη δραματική πτώση του καθημερινού του τζίρου

Οδηγοί στην πιάτσα επί της οδού Ηρώων, έφτιαξαν μια “θηλιά” και όπως επισημαίνουν είναι ένα βήμα πριν τη χρησιμοποιήσουν. Η θηλιά έχει κατασκευαστεί από το σκοινί που κοσμεί την τέντα που έχουν τοποθετήσει οι ίδιοι στον χώρο της πιάτσας, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες που γεννά η αναμονή των πελατών, ενώ παρά τις διαρκείς οχλήσεις προς την πλευρά της Δημοτικής Αρχής για την τοποθέτηση αντίστοιχων κατασκευών, με μερίμνα του Δήμου, σε όλες τις πιάτσες της πόλης αυτό δεν έχει μέχρι και σήμερα πραγματοποιηθεί. 

Τα τελευταία χρόνια οι οδηγοί ταξί της περιοχής βίωσαν στο πετσί τους την οικονομική κρίση με τα μαθητικά δρομολόγια να αποτελούν την όαση μέσα στην απέραντη έρημο της οικονομικής τους ασφυξίας. 

Φυσικά η θηλιά κεντρίζει τα βλέμματα των περαστικών αλλά και των πελατών που χρησιμοποιούν κάποιο από τα ταξί της εν λόγω πιάτσας, και όπως είναι φυσικό τα πυκρόχολα και καυστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...