Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ενιαίο Ηλεκτρονικό Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών: ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ "ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ"..!

Αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες,
Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας στις Ημερίδες της 1ης και 2ας Ιουλίου 2014, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με θέμα: «Κεντρικές
ηλεκτρονικές υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών».

Η παρούσα επιστολή αποτελεί συνέχεια του διαλόγου που ξεκίνησε. Ως εκ τούτου σας στέλνουμε  το υλικό που παρουσιάστηκε στις ημερίδες, καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που μας τίθενται. Είμαστε βέβαιοι ότι το συνημμένο ενημερωτικό υλικό θα φανεί χρήσιμο και σε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην ημερίδα.

Οι ημερίδες αυτές σηματοδότησαν την έναρξη του διάλογου για το σημαντικό θέμα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών, ο οποίος θα συνεχιστεί. Γι αυτό το λόγο, μπορείτε να στέλνετε περαιτέρω σχόλια προς συζήτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση helpdesk@blooddonorregistry.gr ή να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 210 7471121.

Προκειμένου ο σύλλογός σας να ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών, θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε ένα διαχειριστή για το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του έργου. Αυτός ο διαχειριστής θα έχει την αρμοδιότητα να τηρεί στο σύστημα επικαιροποιημένες τις πληροφορίες του συλλόγου σας (τηλέφωνα επικοινωνίας, email, συνεργαζόμενες υπηρεσίες αιμοδοσίας, κλπ) και να χειρίζεται τα εργαλεία του συστήματος που θα δημιουργηθούν. Στα συνημμένα που ακολουθούν θα βρείτε την ακριβή περιγραφή της διαδικασίας αυτής.

Το σχετικό υλικό βρίσκεται στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://pithos.okeanos.grnet.gr/public/P3kIwStqKWhR5U68l7kB97

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...