Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Βαρκελώνη: Κυκλοφοριακή συμφόρηση χιλιομέτρων λόγω διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί κατά της Uber..!

Barcelona taxi drivers protest against Uber

Εκατοντάδες οδηγοί ταξί διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί κατά της Uber που απειλεί την

βιωσιμότητα του κλάδου των ταξί, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Βαρκελώνης. Οι οδηγοί ταξί από τις 7πμ έως τις 11πμ, μέσω διαφορετικών διαδρομών έκαναν κύκλους και στάσεις οδηγώντας αργά μέσα στην πόλη της Βαρκελώνης. Ζητούν την άμεση παύση της δραστηριότητας της Uber.

Δείτε το βίντεο:

La Elite Barcelona


Η διαμαρτυρία ξεκίνησε στη Ronda de Dalt και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας νωρίς το πρωί και προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση 8 χλμ με κατεύθυνση προς Llobegrat και 4 χλμ με κατεύθυνση προς Trinitat. Η διαμαρτυρία σύγκλινε στις εισόδους του λιμανιού όπου όλα τα ταξί είχαν επιβραδύνει την πρόσβαση στην κυκλοφορία των πούλμαν για τους τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων.

Οι διαμαρτυρόμενοι οδηγοί ταξί έχουν ανακοινώσει ότι οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα. Η αστυνομία έχει ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες ότι θα εντείνει τον έλεγχο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια μεταφοράς επιβατών. Η ισπανική περιφέρεια της Καταλονίας ζήτησε πρόσφατα από την εταιρεία να παύσει τη δραστηριότητα της και ανακοίνωσε ότι οι ιδιώτες οδηγοί που χρησιμοποιούν το εν λόγω app θα τιμωρούνται με πρόστιμα ύψους μέχρι 6.000 € και κατάσχεση του οχήματος.

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...