Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Realnews - "100 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία"..!

Με τίτλο: "100 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τελική πρόταση της
ρύθμισης των οφειλών, που δόθηκε από την Κυβέρνηση στην τρόικα. Σύμφωνα με την πρόταση: “έως και 8 χρόνια θα έχουν στη διάθεσή τους οι περισσότεροι οφειλέτες για να εξοφλήσουν τα χρέη τους”, ενώ προβλέπεται “ελάχιστη μηνιαία δόση 50 ευρώ, έκπτωση των προσαυξήσεων κατά 50% και μείωση του επιτοκίου από 8,15% σε 3,5%-4%”. 

Επίσης, “για τους μεγάλους οφειλέτες προβλέπονται ειδικοί τρόποι αποπληρωμής. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα τους καλούν σε διαπραγματεύσεις και στη συνέχεια θα "βγαίνει ο λογαριασμός" ”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «το φθινόπωρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή η νέα ρύθμιση και να παραμείνει σε ισχύ για 4 μήνες».

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στη φοροδιαφυγή και έχει τίτλο: "Αγαπάς τη χώρα; Απόδειξη!". Ο Ν.Χατζηνικολάου μεταξύ άλλων σημειώνει: "Πρέπει επειγόντως να αρχίσουν να πληρώνουν οι ισχυροί, για να κοπάσουν οι διαμαρτυρίες των οικονομικά ασθενέστερων. Και βέβαια, το κράτος πρέπει να φορολογεί δίκαια, με βάση δηλαδή τη φοροδοτική ικανότητα κάθε πολίτη και να "επιστρέφει" στον φορολογούμενο υπηρεσίες ανάλογης αξίας και ποιότητας με όσα εισπράττει από αυτόν".


Στο πρώτο άρθρο μετά τις διακοπές του ο Χρήστος Πασαλάρης καλεί την πολιτική ηγεσία να συνεργασθεί και, ενωμένη, να υψώσει ανάστημα στην ξενοκρατία, καθώς επίκεινται οι διαπραγματεύσεις για το δημόσιο χρέος. Διαπιστώνει ότι εξ αιτίας των σκληρών μέτρων της κυβέρνησης και της διαμάχης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, για πρώτη φορά το χάσμα μεταξύ πολιτικής ηγεσίας και λαού είναι τόσο βαθύ όσο σήμερα. Αυτό δε την ώρα που η στρατηγική θέση της Ελλάδας ανάμεσα στη φλεγόμενη Μεσόγειο και στον εμφυλιοπολεμικό βορά είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμη-φτάνει να το αντιληφθούν εγκαίρως οι κρατούντες…

ΠΗΓΗ: http://anydaynews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...