Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δημόσια διαβούλευση στο σχέδιο νόμου «Αναδιάρθρωση Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, μείωση διοικητικών βαρών, απλούστευση διαδικασιών για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και λοιπές διατάξεις» (Διευρύνεται ο τύπος των ιδιόκτητων μεταφορικών μέσων των τουριστικών επιχειρήσεων)..!

Με το σχέδιο νόμου επιδιώκεται ο εξορθολογισμός και η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Υπουργείου Τουρισμού και των εποπτευόμενων από αυτό φορέων με
γνώμονα το εθνικό συμφέρον, την διευκόλυνση των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας στον τουρισμό, την εξοικονόμηση πόρων και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων την χώρας στον τομέα αυτό.

Εν συνεχεία ρυθμίζονται ζητήματα που αίρουν χρόνιες αγκυλώσεις που επέβαλλαν αναχρονιστικοί νόμοι οι οποίοι εμπόδιζαν την τουριστική οικονομία να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να καταστεί ανταγωνιστική στο διεθνές περιβάλλον.

Δεδομένης της αναπτυξιακής σημασίας του τουρισμού στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της εθνικής οικονομίας, σας καλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια αυτή διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις προτεινόμενες ρυθμίσεις.

Το Υπουργείο Τουρισμού αναμένει τις σχετικές εισηγήσεις όλων των εμπλεκομένων μερών.

Η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 3 μ.μ. και αφού ληφθούν υπόψη τα αποτελέσματά της, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας στην διαδικασία.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργός Τουρισμού
Αναρτήθηκε 16 Ιανουαρίου 2013, 14:00 
Ανοικτή σε Σχόλια έως 29 Ιανουαρίου 2013, 15:00

Άρθρο 36
Συμπλήρωση διατάξεων ν. 4093/2012

Στο τέλος της υποπαραγράφου 1 της παραγράφου Η.2 του ν. 4093/2012 προστίθεται η εξής φράση:
«Στα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα περιλαμβάνονται επίσης τα κάθε είδους τροχοφόρα επιβατηγά οχήματα τύπου mini-bus έως 9 θέσεων.»


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ



Για λήψη του Σχεδίου Νόμου πατήστε στο Download

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...