Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Συγκεντρώνουν τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης η Ακαδημία Πολιτών και οι ιδιοκτήτες ταξί Ηρακλείου ..!

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει η Ακαδημία των Πολιτών Ηρακλείου που στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου αφενός για τη δημιουργία του
Κέντρου Ημερήσιας Φιλοξενίας Αστέγων στο χώρο του Δήμου στη Νέα Αλικαρνασσό και αφετέρου για την προσωρινή φιλοξενία/διανυκτέρευση των αστέγων στο Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων - οδός Παλμέτη 17, Αγ. Τριάδα).

Η ακαδημία καλεί τους Σπουδαστές της, αλλά και όσους το επιθυμούν, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης των παρακάτω ειδών, που απαιτούνται για την κάλυψη βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας και του χώρου στον οποίο θα φιλοξενηθούν:

Λευκά είδη (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κ.α.) / υπνόσακοι
Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια κ.α.)
Οικοσυσκευές και ηλεκτρικές μικροσυσκευές (πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα κ.α.)
Οικιακός εξοπλισμός (πιάτα, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια κ.α.) / είδη σπιτιού
Είδη ρουχισμού και υπόδησης

Παρακαλούμε τα είδη που θα προσφερθούν μετά από χρήση (ρούχα, παπούτσια, οικιακές συσκευές κ.α.) να είναι σε καλή κατάσταση.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρες 3 το μεσημέρι με 9 το βράδυ κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι καθορισμένες διαλέξεις της Ακαδημίας.

[Για τις οικοσυσκευές, που είναι δύσκολο να μετακινηθούν, χρειάζεται ενημέρωση (τηλ. 6982-601.361) για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους, με τη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου].

Οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ

Τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη συγκεντρώνει ο σύλλογος ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου.

Η συλλογή γίνεται από τη Δευτέρα 21 ως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του συλλόγου στην οδό Πιτσουλάκη 17.

http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...