Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Μία νεκρή και 23 τραυματίες Φονική διπλή καραμπόλα στην Εγνατία Οδό..!

Θεσσαλονίκη: Νεκρή απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητό της μία γυναίκα, μετά από τη διπλή καραμπόλα με πάνω από 20 οχήματα που σημειώθηκε λίγο
μετα τις 9 το πρωί στην Εγνατία Οδό στη διαδρομή Βέροιας-Θεσσαλονίκης στον κόμβο Κλειδίου. Στο νοσοκομείο έχουν διακομιστεί 23 τραυματίες, δύο από τους οποίους σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο, ο οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τρία παιδιά και μία έγκυος γυναίκα.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από τη γενική αστυνομική διεύθυνση, στην πρώτη καραμπόλα ενεπλάκησαν 20 οχήματα, φορτηγά και επιβατικά. Τραυματίστηκαν 21 άτομα, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά. Οι άλλοι 19 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, τραυματίστηκαν πιο ελαφριά και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης. 

Οι δύο από τους επτά τραυματίες που διακομίστηκαν στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης έφυγαν από το νοσοκομείο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι ελέγχονται προληπτικά. Έλαφρά τραυματίες είναι άλλοι δύο, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Στη δεύτερη καραμπόλα που σημειώθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω από την πρώτη, ενεπλάκησαν οχτώ οχήματα με δύο τραυματίες. Μεταξύ των τραυματιών ήταν και μια έγκυος από την Πτολεμαίδα, η οποία επέβαινε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, το ασθενοφόρο ενεπλάκη στην καραμπόλα. Η γυναίκα είναι σε άριστη κατάσταση και υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις στη Γ' Μαιευτική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα θα παραμείνει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (δύο από Κατερίνη, τέσσερα από Βέροια και τέσσερα από Θεσσαλονίκη) για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wmg_bb8fGOM

http://www.youtube.com/watch?v=GuYqywbLm84
http://www.philenews.com
http://www.musicvideos.com/watch/fKHYe05z1KE.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...