Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Όλα τα νέα μοντέλα του Ντιτρόιτ..!


Είναι βέβαιο πως η καρδιά της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θα χτυπά τις επόμενες εβδομάδες εδώ στο Ντιτρόιτ στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτων ΝΑΙΑS (North American
International Auto Show) που άνοιξε τις πύλες της χτες σε επιλεγμένους δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο. Για το κοινό η έκθεση θα ανοίξει την ερχόμενη Παρασκευή.

Το «Πρώτο Θέμα» βρίσκεται στο Ντιτρόιτ, κέντρο της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας έτσι όπως διαμορφώθηκε από τις τρεις μεγάλες εταιρείες Chevrolet, Chrysler και Ford. Πρόκειται για μια μικρή πόλη με πληθυσμό κάτω από 1 εκ. κατοίκους που επηρεάστηκε πολύ από την παγκόσμια κρίση στην αυτοκινητοβιομηχανία όμως τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι ήδη ορατά.

Ταξιδέψαμε μέχρι εδώ καλεσμένοι της Mercedes Benz που έχει στη συγκεκριμένη έκθεση 6 πρεμιέρες. Ο λόγος για την E Class και τις εκδόσεις της Sedan, Wagon, Coupe, Cabriolet και AMG (biturbo με 585PS!) αλλά και την πολυαναμενόμενη μικρή CLA.

Σήμερα δεύτερη μέρα της Διεθνούς Έκθεσης εδώ στο Ντιτρόιτ και οι παγκόσμιες πρεμιέρες συνεχίζονται. Η Alfa Romeo 4C που αναμένονταν εδώ λάμπει δια της απουσίας της. 

Όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω η Honda παρουσίασε ένα νέο concept car το URBAN SUV που αποτέλεσε και το σημαντικότερο θέμα στο περίπτερο της Ιαπωνικής εταιρείας. Η Acura είχε την δική της παγκόσμια πρώτη για το concept NSX όπως και η Lexus με το IS. 
Εμείς είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε αρκετά στην έκθεση, να φωτογραφίσουμε, να μιλήσουμε αλλά και να μπούμε σε αυτοκίνητα που φυσικά δε θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα.

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια Corvette Stingray, τη Shelby 500GT της Ford αλλά και θηριώδεις εκδόσεις του F150, το εξωτικό LFA της Lexus (σ.σ: ότι πιο κοντά σε μονοθέσιο F1, κυκλοφορεί στο δρόμο) την Maserati Quattroporte που παρουσιάστηκε χτες αλλά και τη Ferrari F12 Berlinetta. Την καρδιά μας τσίμπησε η απίστευτη BMW Gran Coupe M6. Ένα αντρικό αυτοκίνητο φτιαγμένο να οδηγείται αλήτικα και ας μας συγχωρέσουν οι κυρίες.

Πέραν τούτων μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε εκτενώς με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mercedes, dr Ντίτερ Τσέτσε για την ολοκαίνουργια CLA αλλά και την ομάδα Mercedes F1: «Ο Νίκι Λάουντα είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην εταιρεία και στην ομάδα, χρειαζόμαστε ένα γνώστη εκεί» μας ξεκαθάρισε ο Γερμανός μάνατζερ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και την απόδοση της ομάδας, θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές» προανήγγειλε ο 60χρονος ενώ σε ερώτησή μας αν θα δούμε σε ρόλο τον Μίκαελ Σουμάχερ απάντησε μ’ ένα αινιγματικό χαμόγελο. Για την πλήρη συνέντευξη του κορυφαίου Γερμανού μάνατζερ μείνετε συντονισμένοι στην έντυπη έκδοση "C+S" του Πρώτου Θέματος.

http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...