Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Συνάδελφοι, ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΟΠΕΤΕΙΑΣ                                                                     Αθήνα 28 ΙΑΝ. 2013    

ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΕΤΕΙΑΣ


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ



Αρμόδιος: Γ. Πάτρας                                                                                 Νο:139

Τηλ:  2103205255

                                       

Προς

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Πανεπιστημίου 44 και Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα 10679



ΘΕΜΑ: Παροχή πληροφοριών σχετικά με την εταιρεία ‘’GENERAL COMMODITIES TRADE LTD’’

Σε απάντηση του ερωτήματος σας με ΑΠ 701/24/01/2013 σας γνωρίζουμε ότι για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος τα στοιχεία της οποίας επικαιροποιούνται διαρκώς.

Όσον αφορά στην εταιρεία ‘’GENERAL COMMODITIES TRADE LTD’’ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στην υπηρεσία μας, η εταιρεία αυτή δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία ή Αλληλασφαλιστικός Συνεταιρισμός με έδρα την Ελλάδα ούτε λειτουργεί υπό καθεστώς εγκατάστασης ή ελεύθερης παροχής υπηρεσιών με έδρα σε οποιοδήποτε κάτος-μέλος της Ε.Ε. και του Ε.Ο.Χ.



Ν. Παυλόπουλος

Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος







Τι θα πουν τώρα στους συναδέλφους;

Το ΣΑΤΑ   ως μόνο υπεύθυνο σωματείο στην Αττική, δεν πρότεινε ποτέ καμιά συνεργασία με ασφαλιστική εταιρία χωρίς πρώτα να ελέγχει τη νομιμότητά της. Αντίθετα κάποιοι άλλοι βιάστηκαν είτε από αφέλεια είτε - δεν θέλουμε να το πιστέψουμε - από προσωπικό όφελος.

Από την απάντηση που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος ως εποπτική αρχή των ασφαλιστικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για την λειτουργία της εταιρίας με την επωνυμία ‘’GENERAL COMMODITIES TRADE LTD’’. Είναι κρίμα για συναδέλφους που ασχολούνται με τον συνδικαλισμό να εκθέτουν σε τέτοιο κίνδυνο τους συναδέλφους. Ποιος θα καλύψει τη ζημιά σε οποιοδήποτε ατύχημα;

Το ΣΑΤΑ από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψει τα μέλη του. Απευθύνθηκε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες,( Τράπεζα της Ελλάδος, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων) για να ελέγχει τη νομιμότητα της συγκεκριμένης εταιρίας και ενημέρωσε τους συναδέλφους να είναι προσεκτικοί στη σύναψη συμφωνίας για ασφαλιστήριο συμβόλαιο .

Η απάντηση είναι αυτή που διαβάσατε. Ρωτάμε λοιπόν όσους παρέσυραν τους συναδέλφους στη σύναψη συμβολαίου με την εν λόγω εταιρία . Τι θα πουν τώρα στους συναδέλφους ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...