Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Ταξί μόνο για γυναίκες στο Νέο Δελχί..!

Μακριά από επίδοξους βιαστές..!   

Σε μία χώρα χώρα όπως η Ινδία, όπου οι βιασμοί γυναικών είναι ένα τόσο διαδεδομένο και καταδικαστέο φαινόμενο, οι γυναίκες
πρέπει πολλές φορές να παίρνουν από μόνες τους μέτρα προστασίας.   

Μία ομάδα γυναικών από το Νέο Δελχί αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει μία νέα υπηρεσία ταξί που τα οδηγούν και θα επιβιβάζονται σε αυτά μόνο γυναίκες. 

Η επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής είναι μεγάλη καθώς οι γυναίκες πέφτουν καθημερινά θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τους άντρες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν τιμωρούνται από το νόμο.   

Όπως αναφέρει το pri, το εγχείρημα των γυναικών αυτών ξεκίνησε αρχικά ως πείραμα, με την υπηρεσία να ονομάζεται «Ταξί για γυναίκες από γυναίκες» και να αποτελείται από εφτά οχήματα και οχτώ γυναίκες οδηγούς.   

Η 31χρονη οδηγός Shanti Sharma υποστηρίζει ότι η δημοτικότητα της υπηρεσίας ανέβηκε στα ύψη ύστερα από τα θλιβερά περιστατικά των ομαδικών βιασμών που συγκλόνισαν όλη την υφήλιο, τον περασμένο Δεκέμβριο.   Προς το παρόν η υπηρεσία είναι ακριβότερη συγκριτικά με τις υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες στην πόλη, αλλά προκείμενου οι γυναίκες να εγγυηθούν την ασφάλειά τους είναι διατεθειμένες να πληρώσουν το αντίτιμο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...