Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Μονά ζυγά για τα σταθμευμένα ταξί..!

Νέα πρόταση στους ιδιοκτήτες ταξί της πόλης απηύθυνε ο δήμος Θεσσαλονίκης για να περιορίσουν το απαράδεκτο φαινόμενο της στάθμευσής τους στις λεωφορειολωρίδες.


Σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε εκ νέου στο τεράστιο αυτό πρόβλημα τονίζοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις, αφού ο δήμος σκοπεύει να καλέσει και τα επιμελητήρια της πόλης να πάρουν θέση.
«Δεν είναι δυνατόν να παρκάρουν έτσι νταηλίκι στους λεωφορειόδρομους.

Σε αυτό το θέμα είμαστε ανυποχώρητοι. Το πρόβλημα παραμένει και είναι τεράστιο. Προτείναμε να εξετάσουν τη λύση των μονών ζυγών στην πόλη, από τη στιγμή μάλιστα που, όπως οι ίδιοι λένε, δεν έχουν δουλειά.

Αν συνεχίσουν, θα τους γράφουμε», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Απαντώντας δε σε πρόταση που έχουν υποβάλει οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες ταξί για να δημιουργηθούν πιάτσες στην αριστερή πλευρά των κεντρικών οδών της Τσιμισκή και της Β. Ολγας, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι εκτός των επισκεπτών που θέλουν να εξυπηρετηθούν σταματώντας για λίγο σε εκείνη τη λωρίδα, υπάρχουν και οι κάτοικοι. «Δεν μπορούν να φύγουν οι κάτοικοι και να μείνουν οι ταξιτζήδες», είπε ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...