Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δύο συλλήψεις για ληστείες σε βάρος τουριστών και οδηγών ταξί..!

Δεκαεννιάχρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για ληστείες σε βάρος τουριστών, ενώ ένας 22χρονος ελληνικής υπηκοότητας συνελήφθη στα Άνω Λιόσια για
ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.

Ο 19χρονος, υπήκοος Συρίας, συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλεως για ληστείες μαζί με ένα ακόμα άτομο που αναζητείται, σε βάρος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στο μνημείο του Φιλοπάππου, από τους οποίους αφαιρούσαν με την απειλή μαχαιριού, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δράστες έχουν διαπράξει κατά το τελευταίο μήνα συνολικά 12 ληστείες σε βάρος τουριστών στο Λόφο του Φιλοπάππου.

Ο συλληφθείς, o οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το πρωί της Τρίτης, επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Άνω Λιοσίων και τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε, ο 22χρονος Έλληνας, ο οποίος λίγο νωρίτερα στα Άνω Λιόσια, με απειλή κατσαβιδιού και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από οδηγό ταξί χρηματικό ποσό και το όχημα.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, που αναζητείται, είναι οι δράστες τεσσάρων ακόμη ληστειών σε βάρος οδηγών ταξί που έγιναν κατά το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. 

http://www.to-radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...