Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κανονικά η διεξαγωγή των μαθητικών δρομολογίων από τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ Κέρκυρας..!


Κανονικά θα συνεχίσουν να διεξάγονται τα μαθητικά δρομολόγια με τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο ΤΑΞΙ Κέρκυρας, Δημήτρη Δαφνή.

Ο κ. Δαφνής, με αφορμή τη χορήγηση νέας παράτασης των συμβάσεων των μεταφορέων μέχρι ουσιαστικά και το τέλος της σχολικής περιόδου, υποστήριξε πως κανένας από τους συναδέλφους του δεν έχει εκφράσει αντίθετη άποψη και έτσι, όλα τα δρομολόγια θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά μέχρι και τα τέλη Ιουνίου.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την συγκεκριμένη ρύθμιση, εμείς ως ΤΑΞΙ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας. Αν και μας εστάλη ένα έγγραφο από την ΠΙΝ το οποίο ζητά, απ’ όσους οδηγούς ΤΑΞΙ δεν επιθυμούν να συνεχίσουν το έργο της μεταφοράς, να παραιτηθούν από την συγκεκριμένη πράξη, δηλώνουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι θα συνεχίσουμε κανονικά το έργο μας μέχρι και το τέλος της περιόδου».
Το φωνάζαμε… δικαιωθήκαμε
Σχολιάζοντας τη νέα αυτή παράταση υποστήριξε πως ουσιαστικά αποτέλεσε ένα αίτημα των μεταφορέων οι οποίοι υποστήριζαν πως δεν γίνεται μέσα στη σχολική χρονιά να γίνει νέος διαγωνισμός.
Όπως δήλωσε: «δικαιωνόμαστε, όχι μόνο για την συνέχιση αλλά και για τον τρόπο ανάθεσης των δρομολογίων. Όπως είχαμε πει και πριν τα Χριστούγεννα, έπρεπε η τότε προσωρινή παράταση της ανάθεσης των δρομολογίων, έπρεπε να έχει χρονικό ορίζοντα το τέλος της σχολικής περιόδου, τα τέλη Ιουνίου. Το Υπουργείο δεν μας άκουσε και έρχεται τώρα, με νέα παράταση, να υλοποιήσει το αίτημά μας. Δεν είναι δυνατόν να γίνουν αλλαγές μέσα στα μέσα της χρονιάς, ο μαθηματικός τύπος σε πάρα πολλούς νομούς όπως και στον δικό μας, δεν αποδίδουν και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από μεταφορείς να αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο».
Ερωτηματικό η επόμενη χρονιά
Τέλος, αναφερόμενος στο καθεστώς δημοπράτησης των μαθητικών δρομολογίων της επομένης σχολικής περιόδου, τόνισε πως όλα τα…σενάρια είναι ανοιχτά. «Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε, με την νέα χρονιά, δρομολογείται αλλαγή του μαθηματικού κώδικα κάτι το οποίο ενδέχεται να ανοίξει το ενδιαφέρον των μεταφορέων να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.
Εμείς αυτήν την στιγμή δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Η πληρωμή των δρομολογίων μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου θα γίνει, όπως μαθαίνουμε, κανονικά. Μετά, από εκεί και πέρα, δεν
γνωρίζουμε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...