Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Πάνω απο 40 οι βουλευτές που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω...


Οι έλεγχοι του υπουργείου οικονομικών έδειξαν οτι περισσότερα απο 40 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στη λίστα με τα εμβάσματα.
Πρόκειται για καταθέσεις ύψους πάνω απο 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, εν'ω δεν είναι λίγοι εκείνοι που φυγάδευσαν τα χρήματα μέσω του υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται ...μέσα στο κοινοβούλιο!

Η.. ταυτοποίηση των πολιτικών έγινε απο τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών οι οποίες προχώρησαν σε διασταυρώσεις των εμβασμάτων που συγκέντρωσαν απο τις τράπεζες με τον ΑΦΜ, τα στοιχεία ταυτότητας και τη διεύθυνση της κατοικίας αποστολέα.
Από τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που απο το 2009 μέρχι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω απο 100.000 ευρώ ο καθένας.
Τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των εμβασμάτων με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και το πόθεν έσχες, για να ελεγχθεί κατα πόσο τα χρήματα που φυγάδευσαν δικαιολογούνται απο τα δηλωθέντα εισοδήματα και την περιουσιακή τους κατάσταση ή αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...