Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η βόμβα που δεν εξερράγη, το παρακράτος και οι “εκατομμυριούχοι”….


Κάποιοι μυστήριοι τρομοκράτες ενεργοποίησαν μια βόμβα στο Μετρό, όταν ο συρμός σταμάτησε στη γνωστή συνοικία- θρύλος (μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν, που εκτόξευσε ο Θωμάς Μητρόπουλος).
Η βόμβα τελικά δεν εξερράγη, λόγω κακής συνδεσμολογίας, όπως μας πληροφόρησαν οι αστυνομικοί συντάκτες.
Ήταν μια από τις σπάνιες φορές που εγχώριοι τρομοκράτες ετοίμαζαν τυφλό χτύπημα με δεκάδες αθώους πολίτες νεκρούς και τραυματίες.
Αν δεχθούμε την αστυνομική θεωρία για το τυφλό χτύπημα θα κάνουμε το απλό ερώτημα που συνοδεύει τέτοιες ενέργειες: ποιος ωφελείται;
Φαντασθείτε τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ να παρουσιάζουν σοκαριστικές φωτό και video από διαμελισμένα κορμιά.
Για εβδομάδες το χτύπημα θα μονοπωλούσε τις ειδήσεις.
Τι σημαίνει αυτό;
1ον> Θα ξεχνάγαμε αυτοστιγμή τους αξιότιμους κυρίους και κυρίες του κοινοβουλίου, τους λεγόμενους «εκατομμυριούχους» που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και τώρα παίζουν την κολοκυθιά με την νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά μας.
2ον> Ο δικομματισμός που τώρα αιμορραγεί θα έβγαινε κερδισμένος καθώς θα συσπείρωνε ξανά τους φιλήσυχους πολίτες και βουλευτές που βγήκαν από τα μαντριά.
3ον> Θα μπορούσε να δώσει άλλοθι στα ευρωπαικά κοινοβούλια να μην ψηφίσουν το νέο πακέτο και να πηγαίναμε σε ανεξέλεγτη χρεοκοπία με την πληρωμή των περίφημων ασφαλίστρων κινδύνου αλλά και ένα εσωτερικό χάος χωρίς προηγούμενο. Ο σοκαρισμένος λαός θα αναζητούσε ξανά τη σωτηρία του στην πεπατημένη του δικομματισμού.
Αν μπορούσαμε λοιπόν να αναζητήσουμε κερδισμένους από ένα τέτοιο χτύπημα αυτοί δεν θα ήταν άλλοι από τους πρωταγωνιστές της 40χρονης νοσηρής μεταπολίτευσης την οποία χαρακτήρισαν τα σκάνδαλα, η ανομία, η διαπλοκή και φυσικά η τρομοκρατία που κράτησε στη ζωή το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στα δύσκολα.
Με λίγα λόγια το παρακράτος έχει κάθε λόγο, σ΄αυτή τη συγκυρία, να ζητάει νεκρούς για να διατηρηθεί ζωντανό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...