Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωσε την «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» του ο Ψωμιάδης.


Ξεκαθάρισε ότι το Δίκτυο δεν είναι κόμμα, αλλά όμιλος πολιτικού προβληματισμού και σημείωσε: «Αχάριστος δεν υπήρξα ποτέ. Κόμματα υπάρχουν πολλά. Πατρίδα όμως μία. 
Σήμερα, δεν συζητάμε για νέο κόμμα. Η Ελλάδα αυτή την περίοδο δεν έχει ανάγκη από άλλα κόμματα. Έχει ανάγκη από φρέσκιες ιδέες, από ελπίδα, από ανάπτυξη, από αλλαγή νοοτροπίας. Εξάλλου, για να γεννηθεί κάτι καινούργιο, πρέπει να πεθάνει το παλιό. Η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη από μια πατριωτική πολιτική σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στα εθνικά θέματα».


Για το μέλλον, πάντως, τα άφησε όλα ανοιχτά, λέγοντας ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και αν χρειαστεί οι πολίτες θα του δείξουν πάλι τι πρέπει να κάνει.


Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε την ανάγκη ανακήρυξης της Α.Ο.Ζ και για το θέμα αυτό μίλησε αναλυτικά ο καθηγητής και στρατηγικός σύμβουλος Νίκος Λυγερός, ο οποίος ανέπτυξε τη σχετική επιχειρηματολογία και παρουσίασε στοιχεία από την εμπειρία άλλων Α.Ο.Ζ.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι πρώην βουλευτές της Ν.Δ. Τάσος Σπηλιόπουλος, Γιώργος Ορφανός, Ηλίας Φωτιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης, εκπρόσωπος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου κ.α.



http://www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...