Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται καταιγίδες και χιόνια σε όλη τη χώρα.

Η επιδείνωση ξεκινά από τα βόρεια, την Κυριακή το απόγευμα, όπου θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επεκταθούν νοτιότερα, ενώ θα συνεχιστούν και οι χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Την Καθαρά Δευτέρα, θα χιονίσει στις βόρειες και κεντρικές περιοχές της χώρας με χαμηλό υψόμετρο.Καταιγίδες, επίσης, θα σημειωθούν...
και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ θα επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.
Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν από το απόγευμα στα βόρεια και από το βράδυ στα δυτικά.
Παράλληλα, ισχυροί βοριάδες θα επικρατήσουν στα δυτικά και βόρεια 7 με 8 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 9 μποφόρ. Τη νύχτα σταδιακά οι βοριάδες θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ και στις νοτιότερες περιοχές του Αιγαίου.
Την Τρίτη, 28/2 οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα, με παγετό κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν στη Χαλκιδική, ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, όμως η βελτίωση θα ξεκινήσει γρήγορα.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ανατολικής νησιωτικής χώρας.



http://news24gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...