Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Την σύλληψη Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου ζήτησε τη Θεσσαλονίκη πριν λίγο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης!!


«Ο κάθε υπουργός νομίζει ότι είναι ο Σουλτάνος και ιδιοκτήτης της χώρας! Είναι δυνατόν να μην τηρούνται τα προεκλογικά προγράμματα»;


Για να γεννηθεί το καινούριο πρέπει να πεθάνει το παλιό, είπε σε συνέντευξη του, στο ρ/σ city international, πριν μερικά λεπτά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στη συνέντευξή του προς τον κ.Γιώργο Κοντόπουλο δήλωσε ότι «στέλνω μήνυμα σε κάποιους στην Αθήνα που ανησυχούν, ότι δεν πρόκειται για ίδρυση νέου κόμματος αλλά ενός φορέα που θα φέρει νέες ιδέες. Αυτό χρειάζεται άλλωστε η Ελλάδα σήμερα.»


Ο κ.Ψωμιάδης δήλωσε ότι «ο κ.Παπανδρέου και ο κ.Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί, διότι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και τον συκοφάντησαν στο Εξωτερικό. Μιλούσαν για πράσινη ανάπτυξη και πράσινες μπούρδες και τελικά έφεραν το ΔΝΤ και το Μνημόνιο»!


Εκλεισε την ομιλία του δε, φωνάζοντας «ΟΥΣΤ» σε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι αφού πάρουν τα λεφτουδάκια τους οι ευρωπαίοι σε λίγα χρόνια θα μας διώξουν από την Ευρώπη!!


Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε την ανάγκη της άμεσης ανακηρύξας της ΑΟΖ είτε με την θέληση είτε χωρίς τη θέληση της Τουρκίας και τόνισε την στρατηγική σημασία του Καστελόριζου. Για τα θέματα αυτά θα γίνει σήμερα στο Βελλίδειο, συζήτηση-παρουσίαση με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή κ.Λυγερό, όπου μετά το τέλος της συζήτησης θα παρουσιαστεί ο νέος πολιτικός φορέας του κ.Ψωμιάδη με τον τίτλο «ΠΑΤΡΙΔΑ».


Ο κ.Ψωμιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ.Κοντόπουλου, για το Μνημόνιο, τόνισε ότι μέχρι το 2009 τα χρέη της Ελλάδας, ήταν διαχειρίσιμα, ενώ η μεγάλη καταστροφή έγινε από το 2010 και μετά! 


«Μήπως την καταστροφή την έφεραν κάποια μεγάλα Ελληνικά τζάκια», αναρωτήθηκε.


«Τα έσοδα του Ελληνικού λαού θα μεταφέρονται στην Ευρώπη και εμείς τελειώσαμε. Εχτές με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου αποφασίστηκε η μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Τότε γιατί έχουμε την Βουλή; Μήπως είναι θυγατρική του Γερμανικού Κοινοβουλίου;», υπογράμμισε με νόημα.


Για το ζήτημα των τραπεζών και το κούρεμα των ιδιωτικών δανείων, ξεκαθάρισε ότι ναι μεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά το ζήτημα είπε, δεν είναι τι κάνουν οι τράπεζες αλλά τι κάνουμε εμείς, καταλήγοντας : 


«Ο κάθε υπουργός νομίζει ότι είναι ο Σουλτάνος και ιδιοκτήτης της χώρας! Είναι δυνατόν να μην τηρούνται τα προεκλογικά προγράμματα»;
Παρατήρησε ότι το σύστημα τον τιμώρησε γιατί μιλά για την Μακεδονία και τα Εθνικά Θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...