Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΡΘΡΟ:Του Κώστα Δήμου, Γενικού Γραμματέα του ΣΑΤΑ - Οι ταξιτζήδες ψήφισαν αυτούς που εμπιστεύονται..!

Κάθε παράταξη και κάθε συνάδελφος μπορεί να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα κατά το δοκούν. Γι αυτό λοιπόν θα ακούσετε και θα  διαβάσετε για πολλούς νικητές κι άλλους
τόσους ηττημένους.  Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΞΙ έδωσε έναν τίμιο και δύσκολο αγώνα, απέσπασε τρεις έδρες και θα υπηρετήσει τον κλάδο στο νέο προεδρείο με το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα.
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Αυτό είναι το συμπέρασμα από το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΑΤΑ. Οι συνάδελφοι αποφάσισαν να εμπιστευτούν εκ νέου την διοίκηση που τους έβγαλε ασπροπρόσωπους στην μεγάλη περιπέτεια που είχε ο κλάδος το καλοκαίρι του 2011. Προφανώς ελάχιστοι ξέχασαν τον μεγάλο μας αγώνα που κατέληξε στην σωτηρία του ταξί και στην αποκατάσταση της επαγγελματικής μας υπόστασης. Οι χειρισμοί της διοίκησης ήταν αλάνθαστοι και σε συνδυασμό με το πάθος όλων των ταξιτζήδων κρατήσαμε ζωντανό το επάγγελμά μας.
Κάθε παράταξη και κάθε συνάδελφος μπορεί να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα κατά το δοκούν. Γι αυτό λοιπόν θα ακούσετε και θα  διαβάσετε για πολλούς νικητές κι άλλους τόσους ηττημένους.  Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΞΙ έδωσε έναν τίμιο και δύσκολο αγώνα, απέσπασε τρεις έδρες και θα υπηρετήσει τον κλάδο στο νέο προεδρείο με το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα.
Ο πραγματικός νικητής όμως είναι ο κάθε συνάδελφος που στήριξε το συνδικάτο με την συμμετοχή του στις εκλογές. Με την παρουσία του έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι δύναμης και ενότητας στην μεγάλη οικογένεια του ταξί. Έδωσε επιπλέον δύναμη στη νέα διοίκηση να διαχειριστεί τα ζητήματα του ταξί και να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Αυτή η συμμετοχή είναι παρακαταθήκη έμπνευσης και δημιουργίας για όλο το διοικητικό συμβούλιο, ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχει ο καθένας. Με συλλογική δουλειά –γιατί θεωρώ ότι στην ουσία καμιά παράταξη δεν θα αρνηθεί να βοηθήσει-μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.
Σε όσους συναδέλφους εκλέχτηκαν πρώτη φορά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Είναι υποχρέωση και καθήκον και αυτών αλλά και των παλαιότερων στελεχών να υπηρετούμε με σεβασμό και υπευθυνότητα το επάγγελμά μας. Οι ταξιτζήδες δεν είναι αφελείς. Το έδειξαν με πολλούς τρόπους στο παρελθόν , το απέδειξαν και σε αυτές τις εκλογές. Οι ταξιτζήδες θέλουν μια διοίκηση που δρα με ρεαλισμό, με υπευθυνότητα και πετυχαίνει τους σκοπούς της με το λιγότερο δυνατό κόστος. Είμαστε εργαζόμενοι αυτοαπασχολούμενοι και ξέρουμε πολύ καλά πότε και πως θα χρησιμοποιήσουμε την δύναμή μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιο είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούμαστε και δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι θα πράξουμε την κάθε στιγμή, υπεύθυνα, αυτό που πρέπει.
Η επόμενη μέρα για το ταξί θα είναι δύσκολη, όπως είναι για όλους τους επαγγελματίες. Αυτό που ως προεδρείο υποσχόμαστε είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να λύσουμε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε την βοήθεια και την στήριξη όλων σας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...