Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ..!

Σύμφωνα με το FlashNews.gr όλα άρχισαν με το που πάτησαν Κρήτη και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Χανίων μια παρέα τουριστών, που είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου.
Επρόκειτο για 6 ενήλικες και 2 παιδιά. Από το ξενοδοχείο τους προτάθηκε να σταλεί αυτοκίνητο για να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει στο Ρέθυμνο. Εκείνοι συμφώνησαν.Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι σε τέτοια περίπτωση το ξενοδοχείο δεν πρέπει να χρεώσει τους τουρίστες. Ωστόσο όταν ρωτήθηκαν οι τουρίστες από επαγγελματίες οδηγούς που βρίσκονταν στο σημείο, δήλωσαν πως για τη μεταφορά, τους ζητήθηκε κόμιστρο 70 ευρώ! Το γεγονός καταγγέλθηκε αμέσως και έτσι οι τουρίστες λόγω του ελέγχου που έπρεπε να γίνει, έμειναν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο για πολύ ώρα.

Όμως η ταλαιπωρία τους από τη στιγμή που πάτησαν Ελλάδα, δεν τελείωσε εκεί. Η τούρτα είχε και κερασάκι. Μετά από ώρα, ο οδηγός επιχείρησε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο όμως αυτό δεν ξεκινούσε με τίποτα...

Ποιά ήταν η λύση λοιπόν; Έβγαλαν έξω 2 από τους τουρίστες να σπρώξουν το αυτοκίνητο μέχρι να πάρει μπρος!

Δείτε το βίντεο:




Σύνοψη: Το αυτοκίνητο στο οποίο θα επέβαιναν 8 τουρίστες εκ των οποίων δυο παιδιά και από τους οποίους είχε ζητηθεί παρανόμως κόμιστρο 70 ευρώ για τη μεταφορά τους στο Ρέθυμνο, δεν έπαιρνε μπρος και έβαλαν τους τουρίστες να σπρώξουν. Για την ιστορία το βανάκι δεν πήρε μπροστά και οι τουρίστες πήγαν στο Ρέθυμνο με ταξί.

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...