Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Δόθηκε η λίστα των νέων αδειών ταξί στην Περιφέρεια Αττικής..!

Η Περιφέρεια Αττικής, μέσω των Διευθύνσεων Μεταφορών, μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αιτήσεων για απόκτηση νέας άδειας ταξί ή
μετατροπή υφιστάμενης άδειας σε άλλο τύπο και τον έλεγχο της πληρότητας των νόμιμων δικαιολογητικών, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της αναλυτικό πίνακα, στον οποίο εμφανίζονται όσοι έχουν υποβάλει αίτηση, από τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική κατάσταση στο link:
http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=5690%3A2012-10-17-08-55-57&catid=6%3A2008-09-06-21-43-53&Itemid=34&lang=el
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε σχετικά:
«Η Περιφέρεια Αττικής ήταν συνεπής και τήρησε στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις της και τα χρονοδιαγράμματα σχετικά με τις άδειες των ταξί. Για όποια προβλήματα προκύψουν στον κλάδο, ας αναζητηθούν οι ευθύνες σε εκείνους που κάποτε  δήλωναν αρμόδιοι, επέλεξαν συγκεκριμένους χειρισμούς και σήμερα νίπτουν τας χείρας τους».
Υπενθυμίζεται ότι η σχετική απόφαση που θα ορίζει το συνολικό αριθμό των επιτρεπόμενων αδειών ταξί, ανά έδρα στην περιοχή της Περιφέρειας Αττικής, αναμένεται να εκδοθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής το αργότερο μέχρι την 31η Οκτωβρίου.

http://www.attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...