Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Π.Α.Σ.ΕΒΕ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ - ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 ΤΡΑΒΑΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ - ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ 
(τηλ. επικοιν.: 210.3809327 
email: pasevegr@gmail.com)

Απεργούμε ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΟΜΟΝΟΙΑ 10:30 π.μ.
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9:30 στα γραφεία του ΣΑΤΑ


Συνάδελφοι ταξιτζήδες,
θέλουν να μας εξοντώσουν είτε με τη νομοθέτηση της πλήρους απελευθέρωσης, είτε με την εξοντωτική φορολογία και τα άλλα μέτρα που παίρνουν.

Το 35% φορολόγηση στο εισόδημα από το 1 ευρώ, και η δημιουργία πλαφόν θα κάνει αδύνατη τη λειτουργία μας.

Οι εισπράξεις θα πέσουν σημαντικά, αφού οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι θα παίρνουν μισθούς πείνας και σύνταξη μόνο για γιαουρτάκι.

Αυτή η πολιτική δεν είναι τυχαία, σκοπεύει να εξαφανίσει τους αυτοαπασχολούμενους για να βρουν έδαφος τα μονοπώλια να μπουν στην αγορά και παράλληλα τα μονοπώλια στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, μειώνουν τους μισθούς και τα μεροκάματα για να βγάλουν περισσότερα κέρδη.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις Α.Ε. μειώνει τους συντελεστές φορολόγησης.

Συνάδελφοι, σες
Η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία στις 10 Οκτώβρη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΤΑ πρότεινε κινητοποίηση για 24 ώρες στις 18 Οκτώβρη. Με ψήφους 15 κατά της απεργίας, η παρέα Λυμπερόπουλου, Δήμου αρνήθηκε να σηκώσει Αγώνα απέναντι σε αυτή την πολιτική που μας αφανίζει. Θεωρούν ότι η πολιτική της κυβέρνησής τους, βοηθάει να οδηγηθούν τα Ταξί στις Ανώνυμες Εταιρείες, για να ελέγξουν τα οικονομικά συμφέροντα, τις υπηρεσίες ταξί προς όφελός τους.

Να γιατί υπάρχει μεγάλη αγωνία από την πλειοψηφία για να προχωρήσει ο νόμος Βορίδη να πάρουν άδειες Δ.Χ. εννιαθέσια τα νομικά πρόσωπα - Α.Ε.

Συνάδελφοι δεν πρέπει να έχετε αυταπάτες ότι η πλειοψηφία της ΠΟΕΙΑΤΑ και του ΣΑΤΑ θέλει αγώνες για να μην περάσει αυτή η αντιλαϊκή πολιτική. Ντουφεκιές στον αέρα ρίχνει.

Διακηρύσσουν ότι θα κάνουν απεργίες διαρκείας δυναμικές και όμως αρνούνται να κατεβάσουν τον κλάδο σε 24ωρη, καλούν τους συνάδελφους σε στάση εργασίας και από την άλλη λένε όποιος θέλει να δουλέψει.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ απέναντί μας έχουμε την κυβέρνηση τρόϊκα ευρωπαϊκή ένωση που στόχο έχουν να μας αφανίσουν. Έχουμε και την «ξεπουλημένη ηγεσία» που στηρίζει με κάθε τρόπο αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Στο χέρι μας είναι να τελειώνουμε με αυτήν την πλειοψηφία.

Σας καλούμε να συσπειρωθείτε δίπλα στις Επιτροπές Αγώνα και το μέτωπο ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ.

ΟΛΟΙ στις 18 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 9:30 π.μ. στα γραφεία του ΣΑΤΑ
και συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ
μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ, το ΠΑΜΕ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ για να μην περάσουν τα νέα μέτρα



Για να αποθηκεύσετε τo έγγραφo στο pc σας πατήστε Download

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...