Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μετά από διευκρινιστικό έγγραφο του Υπ. Μεταφορών Αναβλήθηκε η συζήτηση για τα ταξί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου..!

 Ένα  έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερες διευκρινίσεις για το Νόμο που αφορά τα ταξί και ακόμη ότι δεν
ήταν δεσμευτική η 10η Ιουνίου για να ληφθούν αποφάσεις για τις νέες έδρες, οδήγησε σε αναβολή του θέματος που επρόκειτο να συνεχιστεί χθες το απόγευμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η συζήτηση του, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μετά τις εκλογές και με το πρίσμα των νέων οδηγιών που θα δοθούν από τη νέα πολιτική ηγεσία. 

Για το θέμα αυτό συζήτησε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων και προχθές το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου, όπου έχουν καταγραφεί διιστάμενες απόψεις. Μάλιστα η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Γιάννη Ντόντη, στην εισήγησή της, που κοινοποίησε χθες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πρότεινε τη  συνένωση των υφιστάμενων εδρών, σε μία κεντρική και ενιαία για όλους τους επαγγελματίες ταξί, έδρα για το Δήμο Πωγωνίου, η οποία μπορεί να είναι οποιαδήποτε από τις (Δελβινάκι, Καλπάκι, Κεφαλόβρυσο, Παρακάλαμο, Πωγωνιανή), και η οποία ως μοναδική και κοινή για όλους τους επαγγελματίες θα διασφαλίζει τη δυνατότητα να δραστηριοποιούνται και τα 14 υφιστάμενα ΕΔΧ αυτοκίνητα ελεύθερα σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.


http://www.proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...