Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μετέφεραν τον κλεμμένο χαλκό με... ταξί..!

Με... ταξί μετέφεραν έναν τόνο χαλκού που είχαν αφαιρέσει από το δίκτυο του ΟΣΕ...
δύο Αφγανοί που συνελήφθησαν στην Μαλακάσα.
Μαζί τους συνελήφθησαν και δύο Έλληνες
οδηγοί ταξί κατηγορούμενοι για συνέργεια.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για αλλοδαπούς που αφαιρούν υλικό από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε το οποίο στη συνέχεια μεταφέρουν με ταξί, εντόπισαν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας δύο οχήματα ταξί στα οποία επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί (ένας σε κάθε όχημα) και τα ακινητοποίησαν.
Μετά από έρευνα βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στο πίσω κάθισμα και των δύο οχημάτων 25 πλαστικές σακούλες γεμάτες με μεταλλικούς συνδέσμους, συνολικού βάρους 1.000 κιλών.
Αρμόδιος υπάλληλος του ΟΣΕ που κλήθηκε να αναγνωρίσει το υλικό, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για σύγχρονους ελατηριωτούς συνδέσμους βαρέως τύπου, που αποτελούν αποκλειστικά υλικό του ΟΣΕ και χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των στρωτήρων και της σιδηροτροχιάς.
Όπως διαπιστώθηκε από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί μαζί με δύο επιπλέον αλλοδαπούς Αφγανικής καταγωγής που συνελήφθησαν στην Πλ. Βικτωρίας από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, είναι μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών Αφγανικής καταγωγής που διέπραττε ληστείες, εκβιασμούς και παροχή «προστασίας» σε καταστηματάρχες Πακιστανικής καταγωγής στο κέντρο της Αθήνας.
Από την μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις ληστειών και εκβιασμών, ενώ ερευνάται πλήθος άλλων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...