Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σταμάτησε η στάση εργασίας των ταξί-Παρέμβαση Τζιτζικώστα..!

Με παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα στο περιφερειακό συμβούλιο οι αυτοκινητιστές ταξί της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να διακόψουν
τη στάση εργασίας που είχαν αναγγείλλει.
Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την παρέμβασή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το θέμα των ταξί στο νομό Θεσσαλονίκης τόνισε : «Η απόφαση για τον καθορισμό των εδρών των ταξί της Θεσσαλονίκης θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής, την ερχόμενη εβδομάδα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε αυτά που ορίζει ο νόμος και αυτό θα πράξουμε. Από κει και πέρα, εφόσον στο μέλλον υπάρξει αλλαγή του νόμου θα συμμορφωθούμε και πάλι στις όποιες διατάξεις του».
Απευθυνόμενος στους οδηγούς ταξί και τους εκπροσώπους των ενώσεών τους που πραγματοποίησαν στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο ζήτησε να σταματήσουν τη στάση εργασίας και να επιστρέψουν στη δουλειά τους για να μην ταλαιπωρούνται άλλο οι Θεσσαλονικείς.          
Οι αυτοκινητιστές έκανα δεκτό το αίτημα του κ. Τζιτζικώστα και μετά την ολοκλήρωση της εισήγησής του, αποφάσισαν να σταματήσουν τη στάση εργασίας και να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...