Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Συνένωση των Ταξί..!

Tη συνένωση των Ταξί σε επίπεδο του σημερινού Καλλικρατικού Δήμου Χανίων αναμένεται να αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, το οποίο θα συνεδριάσει
στις 3 το μεσημέρι στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά. 

Ειδικότερα, για τα Χανιά όλα τα Ταξί θα έχουν μπλε χρώμα και τα ίδια λογότυπα από τις 31 Σεπτεμβρίου.
«Πλέον τα Σουδιανά, τα Αγιο-Μαρινιώτικα, τα Θερισιανά, τα Μουρνιανά ταξί ενοποιούνται και γινόμαστε όλοι 'Ταξί Χανίων', με έδρα τα Χανιά. Αυτό γίνεται με απόφαση του Υπουργείου και της Περιφέρειας», δήλωσε στα 'Χ.Ν.' ο πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Χανίων, κ. Ηλίας Καραπατάκης.
Οι ιδιοκτήτες των Ταξί θα ζητήσουν από τον Δήμο Χανίων να ορίσει πλέον 'ρεμίζες' για τα αυτοκίνητά τους σε όλο τον Καλλικρατικό πλέον Δήμο, έτσι ώστε να είναι πιο προσιτά στους πελάτες τους.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι:
• Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Χανίων για την υλοποίηση της πράξης: 'Βελτιώσεις κτηριακών υποδομών - ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των παλαιών κτηρίων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Χανίων' και υποβολή πρότασης του έργου προς ένταξη και χρηματοδότηση στο Ε.Σ.Π.Α. 2011 - 2013. 
• Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αποκορώνου για την υλοποίηση της πράξης: 'Αποχέτευση Γεωργιούπολης και ευρύτερης περιοχής, Β’ Φάση' και υποβολή πρότασης του έργου προς ένταξη και χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 'ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ' 2007 - 2013.


http://www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...