Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το Ράδιο Ταξί Πάτρας ενημερώνει για την Διαχείριση - Λειτουργία ειδικού οχήματος ΕΔΧ ΑΜΕΑ

Θέμα « Διαχείριση-Λειτουργία ειδικού οχήματος ΕΔΧ ΑΜΕΑ»

Ο Μεταφορικός Τουριστικός Συνεταιρισμός Ράδιο-Ταξί Πάτρας, στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών προς το σύνολο του επιβατικού
κοινού των Πατρών ανέλαβε από την 14/2/2012 την διαχείριση – λειτουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου οχήματος ΤΑΧΙ-ΑΜΕΑ.
Η παρούσα δράση γίνεται στα πλαίσια στήριξης με επαγγελματικό και ποιοτικό τρόπο της μετακίνησης των συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από ειδική μεταφορά, που τόσο το  όχημα όσο και η οργάνωση – επάνδρωση του συνεταιρισμού μας μπορούν να προσφέρουν.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το τηλ. κέντρο του Ράδιο-Ταξί Πάτρας  18300.
Για ραντεβού στα τηλ. 18300-   2610 326000-   2610 346700 τουλάχιστον μία ημέρα πρίν.
                                           Με εκτίμηση 

                  ο                                                               ο
             πρόεδρος                                           Γεν.  Γραμματέας
          Ν. Καλυβιώτης                                        Σ. Δασουράς  


«Ανάσα ζωής» για τα άτομα με κινητικά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, έδωσε ο Μεταφορικός – Τουριστικός Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Πάτρας 18300, ανταποκρινόμενος στα πάγιο αίτημα των ΑμΕΑ και έπειτα από ομόφωνη απόφαση των μελών του, ανέλαβε την πρωτοβουλία λειτουργίας ενός ειδικά διαμορφωμένου οχήματος με το οποίο είναι δυνατή η μεταφορά ατόμων με αναπηρικά αμαξίδια.


«Ο Συνεταιρισμός μας στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες ανέλαβε τη διαχείριση – λειτουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου οχήματος ΑμΕΑ του Συλλόγου Αναπήρων της Αχαΐας», δίνοντας λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα, τόνισε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Νίκος Καλυβιώτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...