Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ποιος Πρόεδρος Σωμ. Ιδ. Ταξί «γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του» τη θέληση των μελών του και προσπαθεί να ακυρώσει τις αποφάσεις τους;

Σε ποια πόλη της ταλαιπωρημένης πατρίδας μας υπάρχει Πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί, με χρόνια θητεία στον κλάδο, που έχει βαλθεί να ακυρώσει αποφάσεις γενικών συνελεύσεων των Ραδιοταξί της πόλης
του;

Η επιμονή του εν λόγω προέδρου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που οι συνάδελφοι στις διοικήσεις των Ράδιο δικτύων, να πάρουν πρόσκληση για συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου τους, την επόμενη εβδομάδα και να ψάχνουν δικαιολογίες για να μην πάνε.


Το πρόβλημα δημιουργήθηκε απ᾿ την ημέρα που οι γενικές συνελεύσεις των Ραδιοταξί της πόλης του αποφάσισαν να λειτουργούν αναθέτοντας κάθε τηλεφωνική κλήση, στη δεύτερη κοντινότερη ως προς τον πελάτη, πιάτσα, εάν δεν υπάρχει αυτοκίνητο στην πρώτη. Σημειώνουμε ότι το Διοικητικό γίνεται για να ενημερώσει ο κ. Πρόεδρος  τους συναδέλφους σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή τους λόγω Καλλικράτη, τα όρια λειτουργίας, το τιμολόγιο και την περιμετρική ζώνη των ταξί.

Ελπίζουμε ο κ. Πρόεδρος να το πάρει απόφαση, ότι οι πλειοψηφία των μελών αποφασίζει και να σταματήσει τις προσπάθειες, γιατί διαφορετικά θα επανέλθουμε και θα πούμε και ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...