Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Γνωμοδότησαν για μία έδρα ΤΑΞΙ..!

Αφού το παίδεψε η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας επί μία εβδομάδα , τελικά ,αποφάσισε  να προτείνει (προαιρετική ήταν η γνωμοδότηση)
μία έδρα για όλα τα ΤΑΞΙ , όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος ,στη χθεσινή συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.


Το μεσημέρι της ίδιας μέρας κλήθηκαν σε …ψηφοφορία οι ταξιτζήδες ,από την οποία απείχαν οι περισσότεροι της Αριδαίας. Μάλιστα έγινε έντονο επεισόδιο μεταξύ ιδιοκτήτη Ταξί και του Δημάρχου  και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ,ακόμα και ο ξυλοδαρμός ,τη τελευταία στιγμή.
Πρόταση για μια έδρα είχαν κάνει ο Πέτρος Ζέρζης και ο Χρήστος Μπίνος στη συνεδρίαση της Τρίτης. Θέση που ψήφισαν και χθες Παρασκευή.

O Πέτρος Ζέρζης χαρακτήρισε την όλη διαδικασία της ψηφοφορίας, «μπακαλίστικη» καθώς όπως είπε δεν στηρίζεται κάπου, ούτε και προβλέπεται  πουθενά .
Ο Νίκος Παρούτογλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν κλήθηκε σε καμία συνάντηση με τους ταξιτζήδες, υποστήριξε  ότι δεν υπάρχει λόγος να μπλεχτεί  και να γνωμοδοτήσει το Δ.Σ σε μια υπόθεση για την οποία τελικά θα αποφασίσουν άλλοι .Ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα . ΄Όταν όμως ο Π. Ζέρζης επισήμανε πως θα γίνουν «ρόμπες» μετά από όλα αυτά ,συμφώνησε και ψήφισε θετικά και αυτός.
Ο Χ. Μπίνος κάλεσε τον Δήμαρχο να υποστηρίξει την πρόταση και να την επιβάλλει στη Περιφέρεια.

Στη χθεσινή ψηφοφορία ο Αντιδήμαρχος Τάσος Τσαβδάρης ψήφισε ΟΧΙ και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βασίλης  Κανονίδης  ΛΕΥΚΟ

 Την οριστική απόφαση  θα λάβει η Περιφερειακή ενότητα.

http://aridaia-gegonota.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...