Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αρναουτάκης: Προέχει η εξυπηρέτηση των πολιτών με τα ταξί..!

Εγκρίθηκε η πρόταση για Χανιά , Λασίθι και Ρέθυμνο, το μόνο 'αγκάθι' το Ηρακλειο- Και το θέμα Κασιδιάρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο!
Στο Μαλεμε έγινε, την Πέμπτη, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.  Ξεκίνησε με την απουσία του Περιφερειάρχη ο οποίος ήταν στην Αθήνα, όπου έδωσε το "παρών" στην έκτακτη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όμως, ο κ.Αρναουτάκης έφτασε στα Χανιά και στη συνεδρίαση τέθηκε το"καυτό" θέμα του καθορισμού των εδρών των επαρχιακών ταξί στο Ηράκλειο.

Απευθυνόμενος στους ταξιτζήδες ο περιφερειάρχης είπε: " Είμαστε κοινωνικοί εταίροι - πρέπει να υπάρξει σύγκλιση όλων των φορέων. Πρέπει να βρούμε λύση εξαντλωντας κάθε περιθώριο , ο πολίτης πρέπει να εξυπηρετείται".
Η συζήτηση άρχισε με πρώτο θέμα τα ΤΑΧΙ των Χανίων. Για κάθε ενότητα (νομο) έγινε  χωριστη συζήτηση ...
Στα Χανιά η πρόταση των φορέων εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Κατά ψήφισαν η παράταξη του ΚΚΕ που ζήτησε να αλλάξει ο νόμος και ο κ.Ρϊζος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πέρασε όπως προτάθηκε και του Ρεθύμνου-ψήφισαν κατά το ΚΚΕ ο κ.Ρίζος, παρούσα η κ.Αγγελάκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Λασίθι η πρόταση που πέρασε είναι 4 έδρες στους καλλικρατικούς δήμους και πάλι το ΚΚΕ ψήφισε κατά, ενώ παρούσα ψήφισε η κ.Αγγελάκη.
Για το Ηράκλειο, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, δεν υπήρξε εισήγηση αφού δεν τα βρήκαν οι φορείς κι έγινε μόνο...συζήτηση!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέθεσε ψήφισμα καταδίκης της "Χρυσής Αυγής" κίνηση που βρήκε ανταπόκριση από το σύνολο των μελών του Συμβουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...