Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εμφύλιος πόλεμος στο Ηράκλειο για τα ΤΑΧΙ..!

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει  στο περιφερειακό συμβούλιο στο Μάλεμε,  μεταξύ των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ του Ηρακλείου και των
επαρχιακών. Η θυελλώδης συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη ενώ αυτή την ώρα τοποθετούνται οι επικεφαλής των παρατάξεων.
Η τροπή ωστόσο ήταν αναμενόμενη από τη στιγμή που τα σωματεία του Ηρακλείου πήγαν με εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στην επίμαχη συνεδρίαση.
  Με την πρόταση για μια ενιαία έδρα που θα περιλαμβάνει την ενοποίηση των  ζωνών «ΒΟΑΚ και τους δήμους  Μαλεβυζίου, Ηρακλείου και Χερσονήσου»  για εργασία όλο το χρόνο, καθώς υπάρχει πλεόνασμα 240 ΤΑΧΙ, και για τα επαρχιακά ταξί να δίνονται δρομολόγια της Χερσονήσου μόνο τους θερινούς μήνες οι ιδιοκτήτες  ΤΑΧΙ του Ηρακλείου δίνουν το παρόν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. 
Το  πρωί περισσότεροι από 100 ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ του Ηρακλείου , οι οποίοι προχώρησαν σε απεργία  , ξεκίνησαν από το αεροδρόμιο  με τα οχήματά τους για να κατευθυνθούν προς τα Χανιά  και να δώσουν το παρόν στην κρίσιμη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.
Τα μέλη της διοίκησης σε δηλώσεις τους ανέφεραν  ότι δύο είναι οι λύσεις ή να υπάρξει αποδοχή της πρότασής τους ή να μην παρθεί καμία απόφαση από τι στιγμή που η διευκρινιστική εγκύκλιος του αρμόδιου υπουργείου , λύνει τα χέρια της περιφερείας και δεν υφίσταται πλέον η καταληκτική ημερομηνία της 10ης Ιουνίου.
Όπως προαναφέρθηκε  ωστόσο  ότι η πρόταση των αυτοκινητιστών του Ηρακλείου δεν τυγχάνει της αποδοχής όλων των σωματείων , αφού οι ιδιοκτήτες των  επαρχιακών  ΤΑΧΙ ζητούν επί της ουσίας δύο έδρες η μια Ηράκλειο – Μαλεβύζι και η άλλη ο υπόλοιπος νομός.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...