Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Θεσσαλονίκη: Η διπλή ταρίφα κινητοποιεί τα ΤΑΞΙ Βόλβης, Χαλκηδόνας, Λαγκαδά..!

Με κινητοποιήσεις έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας (κτίριο πρώην Νομαρχίας) αντιδρούν την επόμενη βδομάδα οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ των Δήμων Λαγκαδά
, Βόλβης και Χαλκηδόνας διαμαρτυρόμενοι για τη μη ένταξή τους στην ενιαία έδρα, ώστε να μην ισχύει διπλή ταρίφα στις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Τρίτης (5/06) και το απόγευμα της Πέμπτης (7/06) οπότε και θα συνεδριάσει και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Σύμφωνα μάλιστα με τους ίδιους η εν λόγω διάταξη που καθορίζει την μονή ταρίφα ισχύει για όλες τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης είχε συνάντηση στην αίθουσα των Λουτρών με τους ιδιοκτήτες και εκπροσώπους σωματείων ΤΑΞΙ των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης και Χαλκηδόνας,. Ο Γιάννης Αναστασιάδης, όπως διεμήνυσε και στους εκπροσώπους της Περιφέρειας, είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο πλευρό των αυτοκινητιστών και να υπερασπιστεί το αίτημά τους για ένταξή στην ενιαία έδρα, ώστε να μην ισχύει διπλό κόμιστρο (ταρίφα) στις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.

http://www.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...