Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΑ..!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσα στην Αμφιάλη μετά από επίθεση ομάδας της
Χρυσής Αυγής. Η δολοφονία αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκαν συνδικαλιστές της ζώνης και στελέχη του ΚΚΕ, στο Πέραμα.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, την σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών της, αποδεικνύεται ότι η δράση της δεν διαφέρει σε τίποτα από μια ναζιστική-εγκληματική οργάνωση.
Τα στοιχεία που γίνονται γνωστά αποδεικνύουν ότι το φασιστικό αυτό μόρφωμα αποτελείται και από ανθρώπους του υπόκοσμου, με υψηλές διασυνδέσεις στην αστυνομία, διαπλέκεται δε με μεγαλοεργολάβους και άλλα συμφέροντα, τα οποία υπηρετεί.
Αποδεικνύεται ότι το παρακράτος αυτό. ‘’εκπαιδεύτηκε’’ κυνηγώντας εξαθλιωμένους μετανάστες και σήμερα δέρνει και δολοφονεί χωρίς δισταγμό, Έλληνες και ξένους. Ο χώρος στον οποίο ανήκουν είναι ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας, εκεί πρέπει να τους στείλουμε.
Συνάδελφοι
Κανένας φόβος, κανένας εφησυχασμός, να τους απομονώσουμε παντού, να μην επιτρέψουμε να τρομοκρατούν, να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού και της νεολαίας μας.
ΥΓ. Το ψήφισμα αυτό υπογράφεται από όλες τις παρατάξεις και τους συμβούλους του ΣΑΤΑ πλην των τριών του ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ παράταξης που πρόσκειται στην Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...