Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Γερμανία: Ταξιτζής επέστρεψε τσάντα με 250.000 ευρώ..!

Ένας οδηγός ταξί στη Βαυαρία βρήκε 250.000 ευρώ στο πίσω κάθισμα του ταξί του την Κυριακή το απόγευμα και τα επέστρεψε στους κατόχους του, δεχόμενος ως ανταμοιβή μόλις
12 ευρώ.
Ο Τόμος Γκάντνερ, ένας οδηγός ταξί στο Wurzburg, παρατήρησε μια πάνινη τσάντα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, μόλις είχε αφήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι του την Κυριακή το απόγευμα, αφού τους είχε παραλάβει από υποκατάστημα τράπεζας.
Ο οδηγός άνοιξε την τσάντα και βρήκε μέσα 250.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. «Ήμουν σαστισμένος και έκπληκτος για το μεγάλο ποσό χρημάτων που μετέφεραν αυτοί οι δύο άνθρωποι και για το πώς είναι δυνατόν να τα ξεχάσουν» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Γκάντνερ πρόσθεσε πως δεν σκέφτηκε καν να τα κρατήσει καθώς «θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα γι' αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι». Για τον ίδιο λόγο αρνήθηκε και μια ανταμοιβή για την επιστροφή τους.

Μετά από μισή ώρα, ο ταξιτζής παρέδωσε τα χρήματα στους δύο κατόχους του. Η γυναίκα περίμενε στην πόρτα με δακρυσμένα μάτια. «Είμαι σοκαρισμένη« δήλωσε στην εφημερίδα Main Post.

«Ήταν πάρα πολύ χλωμή και μου είπε πως της έσωσα τη ζωή» δήλωσε ο ταξιτζής.

Στη συνέχεια του έδωσαν 12,3 ευρώ, όσο κόστιζε η διαδρομή του μέχρι το σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...