Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Οικονομική Επιτροπή για τη μεταφορά των μαθητών..!

Εκτάκτως συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10 το πρωί στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, 2ος
όροφος), η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

Συγκεκριμένα στην πρόσκληση για την 31η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αναφέρεται πως πρόκειται για την ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με ταξί. Ειδικότερα αφορά τα νέα δρομολόγια από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Οι μεταφορείς θα πρέπει να προσκομίσουν το νομιμοποιητικά τους έγγραφα ήτοι: Δελτίο Ταυτότητας, άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια οδήγησης, αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, πρόσφατο φύλλο Τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδότηση (σε περίπτωση εκπροσώπησης).

ΠΗΓΗ:
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...