Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

19-10-2013 ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Η απελευθέρωση και η συμβιβασμένη ηγεσία..!

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πήρε τον λόγο και μέλος της Επιτροπής Αγώνα Ταξί στην Αθήνα όπου και αναφέρθηκε στους νόμους της απελευθέρωσης για φορτηγά και ταξί οι
οποίοι δείχνουν ποιος είναι ο κοινός μας αντίπαλος ,το μεγάλο κεφάλαιο ,που θέλει να πάρει το μεγάλο κομμάτι της αγοράς που είναι ανεκμετάλλευτο για αυτούς. Σαν ΠΑΣΕΒΕ και Επιτροπές Αγώνα , με τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις μας , έχουμε να δείξουμε αποτελέσματα , νίκες για τον κλάδο μας. ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΦΡΕΝΑΡΑΜΕ ΤΟ 2011 ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Φανταστείτε τι θα είχαμε πετύχει αν οι δυνάμεις μας ήταν μεγαλύτερες,το μόνο σίγουρο , δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο, να χάνουμε τη δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας. Στην απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών η θέση μας ήταν να κατεβούμε μαζί τους στην απεργία που αφορούσε την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους, αφού βλέπαμε και το λέγαμε , ότι έρχεται και η δική μας σειρά , όμως η ξεπουλημένη ηγεσία μας έλεγε ότι δεν έχουμε καμία σχέση , τα έχουμε όλα κανονίσει,απελευθέρωση δεν γίνεται στον κλάδο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...