Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Μπελάδες για την τουρκική Uber.Αντιμετωπίζει εμπόδια από τις εταιρείες ταξι..!

Μια νεοσύστατη, τουρκική εταιρεία, σχεδιάζει να ξεκινήσει μια υπηρεσία ‘’ταξί-αποστολής’’ στην Κωνσταντινούπολη, εκεί
όπου η ήδη υπάρχουσα εταιρεία Uber Technologies Inc. αντιμετωπίζει προβλήματα από τα κίτρινα ταξί που εξυπηρετούν υπηρεσίες μεταφοράς της πόλης.

Η επιχείρηση που ανήκει στον Olev Tasimacilik, Teknoloji Gelistirme Turizm, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή με στόλο 250 αυτοκινήτων, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος, Ertunc Ciris σε τηλεφωνική συνομιλία του με συντάκτη του Bloomberg. Στην εταιρεία, υπάγεται και η Mountain View της Καλιφόρνια με βάση 500 Startups Management Co. Η LLC, αν και έχει μειοψηφική συμμετοχή, σχεδιάζει να επεκτείνει το στόλο της με 1.500 οχήματα σ’ ένα χρόνο», συμπλήρωσε.

Η Uber, άρχισε να προσφέρει υπηρεσίες ύψους 1,5 δις στην αγορά των ταξί της Κωνσταντινούπολης από το 2014, αναλαμβάνοντας τις περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις από 18.000 κίτρινα ταξί, τα οποία κυριαρχούν στην πόλη των 17 εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο βασικός χειριστής, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο αντιμετωπίζει διαμαρτυρίες από τους οδηγούς κίτρινων-ταξί, οι οποίοι χάνουν μερίδιο απο το κέρδος, καθώς πασχίζουν να διατηρήσουν τα αυτοκίνητά τους και την ποιότητα των υπηρεσιών με ένα από τα χαμηλότερα ναύλα στον κόσμο.

«Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια πλήρως νόμιμη εταιρεία με έδρα την Τουρκία που θα πληρώνει φόρο από κάθε δεκάρα που βγάζει, χρησιμοποιώντας τις τοπικές εταιρείες πληρωμής που θα ρυθμίζονται από τον τραπεζικό φύλακα», δήλωσε ο Ciris.
Συνεχίζοντας, ο διευθύνων σύμβουλος είπε: «Η Olev, η οποία έχει κοστολογηθεί πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, στοχεύει σε 180 εκατομμύρια λίρες (56 εκατομμύρια δολάρια) στις πωλήσεις έως το τέλος του πρώτου έτους λειτουργίας αν υποθέσουμε ότι κάθε όχημα θ’ αποφέρει 10.000 λίρες μηνιαίως» .


ΠΗΓΗ: http://crisismonitor.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...