Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Παρίσι: Αφησε την Porsche του σε πιάτσα ταξί και η αστυνομία του ανατίναξε το καπό..!

Σίγουρα αυτός ο Παριζιάνος θα προτιμούσε να είχε πάρει κλήση για παράνομο παρκάρισμα, από αυτό που συνέβη τελικά
όταν άφησε την Porsche του σε πιάτσα ταξί.
Ο 25χρονος αποφάσισε να βγει σε κλαμπ, αλλά δεν μπορούσε να βρει θέση για να παρκάρει την 150.000 ευρώ Porsche 911 Carrera S που οδηγούσε. Ετσι, θεώρησε σωστό να την αφήσει σε μία πιάτσα ταξί, με τα «alarm» αναμμένα και πήγε σε κοντινό κλαμπ. Αργότερα, επειδή είχε πιει αρκετά, γύρισε σπίτι του με ταξί.
Ομως, δεν είχε φανταστεί αυτό που συνέβη στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η αστυνομία θεώρησε ύποπτο το αυτοκίνητο και το έλεγξε για βόμβα. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε μία μικρή ποσότητα στο καπό και το ανατίναξαν για να ανοίξει, διαπιστώνοντας όμως ότι δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο.
Ο νεαρός έφτασε εκεί μετά από λίγο και έγινε έξαλλος με τη ζημιά στο πανάκριβο αυτοκίνητό του. «Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μου μέσω της εταιρείας που αγόρασα το αυτοκίνητο και τους εξήγησα την κατάσταση», είπε ο 25χρονος, που παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να παρκάρει σε πιάτσα ταξί.
«Ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι θα πάω εκεί αμέσως. Όμως προφανώς δεν το έλαβαν υπόψη τους, γιατί όταν έφτασα είχαν ήδη ανατινάξει το καπό», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ενάντια στην αστυνομία.

ΠΗΓΗ: http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...