Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε

Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mail: oebesna1@otenet.gr

Αρ. αρχείου Φ018/Β1/16                                                                          Πάτρα   24/11/2016
Αρ. πρωτοκ:  387/2016

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ- 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ


ΘΕΜΑ:  Κινητοποιήσεις 8ης Δεκεμβρίου


        To προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ  κατά την τελευταία συνεδρίασή  στις 21/11 εκτίμησε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία και κοινωνία που τελεί υπό το βάρος των μέτρων λιτότητας και αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων με συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, μετά και από εισήγηση -αίτημα της Ομοσπονδίας μας.

Τα προωθούμενα από την κυβέρνηση και τους δανειστές μέτρα στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης βαθαίνουν ακόμη περισσότερο την ύφεση, και οδηγούν στην απόγνωση στην πλειονότητα του  ελληνικού λαού και πρώτιστα τους μικρομεσαίους ,επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους .

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε  τις Διοικήσεις των  Σωματείων  μας  να  ενημερώσουν και ενεργοποιήσουν τα μέλη τους,  οργανώνοντας  τις κινητοποιήσεις τους σε συμπόρευση με άλλες κοινωνικές ομάδες και φορείς , όπως οι εργαζόμενοι, αφού για τη μέρα εκείνη έχει εξαγγελθεί κινητοποίηση  και από τη ΓΣΕΕ.

Σε τοπικό επίπεδο καλούμε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες, βιοτέχνες , εμπόρους, αυτοκινητιστές να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν εκείνη τη μέρα .
Για τις λεπτομέρειες  και τη διαδικασίες της διοργάνωσης θα σας κρατάμε ενήμερους και  θα επανέλθουμε νε νεότερη ανακοίνωσή μας 

Για το Δ.Σ.
                       Ο                                                              Ο
               ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
 
      Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ                          Δημήτρης  ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...