Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΠΟΥ δεν χρειάζονται οδηγό..!

Τελικά ο εχθρός των οδηγών ταξί μέχρι σήμερα μπορεί να ήταν οι κυβερνήσεις και το άνοιγμα του επαγγέλματος, στο άμεσο
μέλλον όμως αυτό μάλλον θα αλλάξει, καθώς εχθροί τους θα είναι τα αυτόνομα ταξί. Όπως αυτά της nuTonomy, τα οποία πάνε μόνα τους.
Η nuTonomy είναι μία εταιρεία η οποία κατασκευάζει αυτόνομα ταξί και έχει ξεκινήσει τις δοκιμές τους ήδη στη Σιγκαπούρη και πλέον πήρε άδεια και από τη Βοστώνη για να τις συνεχίσει και εκεί παράλληλα, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα μπορεί και σε συντομότερο χρονικό διάστημα.
Δείτε ακόμη: Video μέσα από την καμπίνα του αυτόνομου Tesla
Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, οι δοκιμές θα διεξαχθούν στη Μασαχουσέτη και έτσι οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά και να χρησιμοποιήσουν, αυτόνομα ταξί. Όπως είναι λογικό, η κόντρα σε αυτό το επίπεδο με την Uber είναι μεγάλη και οι δύο εταιρείες κάνουν έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν η μία την άλλη, αλλά φαίνεται πως η nuTonomy έχει πάρει τα ηνία.

Όσον αφορά τον δήμαρχο της Βοστόνης Μάρτιν Τζ. Γουόλς, αυτός δήλωσε περιχαρής πως «η πόλη μας είναι έτοιμη να οδηγήσει τις εξελίξεις στα αυτόνομα αυτοκίνητα και δεσμεύομαι πως οι πολίτες μας θα επωφεληθούν από αυτή την εξέλιξη. Είμαι ενθουσιασμένος με τους νέους συνεργάτες μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι.».

Αργά η γρήγορα λοιπόν ο οδηγός ταξί θα είναι στα... αζήτητα, όπως και πολλά άλλα επαγγέλματα τα οποία περνούν στο παρελθόν λόγω της τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...