Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Καλώς εντάθηκαν τα μέτρα αστυνόμευσης δηλώνουν οι οδηγοί ΤΑΞΙ Καβάλας, πρόβλημα με τις παρκίδες στην Βενιζέλου..!

Τις τελευταίες ημέρες εντάθηκαν τα μέτρα τροχονόμησης στο κέντρο της Καβάλας κάτι που θεωρείται από αρκετούς θετικό
. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Eurotaxi κ. Μαργαρίτης Κατσίδης. 
Στο ερώτημα αν υπάρχει βελτίωση από την αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης απάντησε ότι  «Φυσικά και υπάρχει βελτίωση της κατάστασης. Ας είναι καλά ο άνθρωπος, ο εισαγγελέας κ. Σιώπης που παρενέβη. Μακάρι η αυξημένη αστυνόμευση να διαρκέσει κι άλλο. Βέβαια με τη μικτή δύναμη που διαθέτει η Τροχαία μια και στην ουσία έχει αποδεκατισθεί, όμως και έστω με την μικρή δύναμη και από την τροχαία και από το λιμενικό στην παραλιακή ζώνη εμείς βλέπουμε εντατικούς ελέγχους. Εξάλλου είναι γεγονός πως ο κόσμος έχει αποθρασυνθεί. Σταματούν οπουδήποτε, είτε για καφέ είτε απλά για να κάνουν τις δουλειές τους.
Και όμως αυτό δεν είναι ανάγκη. Υπάρχει το πάρκινγκ από κάτω σχεδόν. Μπορεί να φιλοξενήσει πάρα πολλά αυτοκίνητα. Ο έλεγχος  μας διευκολύνει. Γιατί είχαμε φτάσει στο σημείο, επάνω στις στάσεις, επάνω στις ράμπες των ΑΜΕΑ να βλέπουμε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αυτός ο ανάπηρος που έχει ανάγκη να σταματήσει και κανονικά πρέπει να τον σεβαστούμε κάνει απλά γύρω γύρω περιμένοντας πότε θα αδειάσει η θέση για να πάει και να παρκάρει. Λόγω της ασυδοσίας των οδηγών δημιουργούνται πλείστα όσα προβλήματα».
ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ
Πρόσθεσε δε πως «Δεν σέβεται κανείς κανένα. Καλό το μέτρο και μακάρι να κρατήσει. Τώρα στο κέντρο της πόλης η κίνηση είναι ευκολότερη και μόνη εξαίρεση είναι το τμήμα από το παλιό δικαστήριο έως τη διασταύρωση της οδού Ομονοίας έως την οδό Ίωνος Δραγούμη, στη γωνία του Ανανιάδη. Οι δύο λωρίδες γίνονται ένα γιατί οι οδηγοί δεν σταματούν σωστά. Έρχονται και τα λεωφορεία και αμέσως κολλάει και το ΙΧ και δημιουργείται το μεγάλο πρόβλημα. Δεν κατηγορώ το κατάστημα του Καφεκοπτείου, αλλά σταματούν για να πάρουν καφέ. Πραγματικά δεν θυμόμαστε τόση αστυνόμευση στο κέντρο.  Εκεί το πρόβλημα ακόμη παραμένει. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν γίνει πιο αυστηροί και μπράβο τους γι’ αυτό. Βρίσκονται διαρκώς στο κέντρο της πόλης. Είναι παντού. Και με τις μηχανές».

Αναφορικά με την οδό Βενιζέλου και τη διέλευση των αστικών που σύντομα θα αρχίσει και πάλι ο ίδιος δήλωσε ότι  «Από τη δική μου εμπειρία και όσο μπορώ να είμαι σωστός  το έχουν μελετήσει μεν και το έφεραν το μέτρο όπως το έφεραν. Η δική μου εμπειρία και όλων των αυτοκινητιστών η εμπειρία είναι πως δεν έπρεπε να φέρουν το μέτρο έτσι όπως το έφεραν. Δηλαδή καλύτερα να ήταν έξοδος η Βενιζέλου. Εκεί θα γινόταν αποσυμφόρηση. Όσο για τις εσοχές έγιναν απέναντι και το αστικό θα σταματά στη μέση του δρόμου. Οι εσοχές έγιναν υποτίθεται για τις φορτοεκφορτώσεις και τις στάσεις μερικώς. Και πάλι όμως κάποιοι το εκμεταλλεύονται και γίνεται μόνιμη στάθμευση. Το αποτέλεσμα είναι αυτός που θέλει έστω και κάτι να αγοράσει και να σταματήσει για τρία – πέντε λεπτά να αναγκάζεται ή να σταματήσει στη μέση του δρόμου ή να σηκωθεί και να φύγει.

Για τα αστικά τώρα έτσι όπως είναι ο δρόμος νομίζω ότι θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το δρόμο. Από εκεί θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Η Βενιζέλου εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων της πόλης και ίσως να είναι και πιο βολικό και η Ερυθρού να είναι πιο γρήγορη. Ακόμη και όταν διπλής η Βενιζέλου πάλι σταματούσαν δύο λεωφορεία στην Βενιζέλου. Αλλά αν δεν υπάρξει έλεγχος και αστυνόμευση αν και εμείς δεν δείξουμε τον καλό μας εαυτό τότε το πρόβλημα δεν θα λυθεί.

Τέλος σε ό,τι αφορά το οφειλόμενα για την μεταφορά των μαθητών για το έτος 2015 ακόμη δεν πήραμε τα ποσά που αναμένουμε από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Εμείς από ό,τι  ξέρουμε μέχρι τη Δευτέρα θα συναντηθούμε με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έτσι και αλλιώς συναντηθήκαμε το Σάββατο και τους είπαμε το πρόβλημα και έκαναν τις δικές τους ενέργειες και μέχρι τη Δευτέρα θα δούμε όλοι μαζί αφού συναντηθούμε που κολλάει το θέμα. Γιατί όλοι οι άλλοι έχουν πληρωθεί εκτός από εμάς. 
Εμείς θα φτάσουμε και μέχρι τα αθηναϊκά κανάλια αν συμβεί κάτι. Είναι ο δεύτερος χειμώνας που δεν πληρωνόμαστε. Τα χρέη και τα έξοδα τρέχουν και όλο αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους και το πρόβλημα είναι από εδώ. Όχι από το υπουργείο Παιδείας. Μόνο η Καβάλα δεν έχει πληρωθεί. Το πρόβλημα είναι εδώ και όχι στην Κομοτηνή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...