Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ικανοποίηση ταξί και αστικών για την αστυνόμευση..!


Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησαν χθες εκπρόσωποι επαγγελματικών ομάδων που έχουν σχέση με το κυκλοφοριακό πρόβλημα
της πόλης και διαβεβαίωσαν ότι η αυξημένη αστυνόμευση των τελευταίων εβδομάδων έχει βελτιώσει τα κυκλοφοριακά δεδομένα στο κέντρο της πόλης. Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού EYROTAXI Μαργαρίτης Κατσίδης είπε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ τα εξής:
«Βεβαίως και υπάρχει βελτίωση της κατάστασης. Ας είναι καλά ο άνθρωπος, ο εισαγγελέας κ. Σιώπης που παρενέβη. Μακάρι η αυξημένη αστυνόμευση να διαρκέσει κι άλλο. Τώρα στο κέντρο της πόλης η κίνηση είναι ευκολότερη και μόνη εξαίρεση είναι το τμήμα από το παλιό δικαστήριο έως τη διασταύρωση της οδού Ομονοίας έως την οδό Ίωνος Δραγούμη. Εκεί το πρόβλημα ακόμη παραμένει. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν γίνει πιο αυστηροί και μπράβο τους γι’ αυτό. Βρίσκονται διαρκώς στο κέντρο της πόλης».
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Μανώλης Τσιλογιώργης είπε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στον εισαγγελέα εφετών για την πρωτοβουλία του. Η εικόνα της πόλης πλέον είναι καλύτερη και φυσικά μας διευκολύνει στη δουλειά μας».
Ερωτηθείς για το ίδιο ζήτημα ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στράτος Μαρκογιαννίδης αναγνώρισε ότι οι συνθήκες βελτιώθηκαν, αφού πλέον επιδεικνύεται πειθαρχία από τους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...