Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ο κουμπάρος του Σεφερλή άφησε το... σανίδι και έπιασε το τιμόνι του ταξί..!

«Ντροπή είναι να κάθεσαι χωρίς δουλειά όχι να ξέρεις ότι πρέπει να επιβιώσεις σε μια δύσκολη πραγματικά για όλους μας εποχή», λέει ο Γιώργος Δουρής

Πριν λίγα χρόνια κυριαρχούσε τόσο στο χώρο της τηλεόρασης όσο και στο θεατρικό σανίδι. Ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός που γρήγορα ξεχώρισε και αγαπήθηκε ενώ έφτασε στο απόγειο της καριέρας του μετά τις πολύ πετυχημένες συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις που σπάσανε ταμεία και επικεφαλής τον κουμπάρο του και πολύ σημαντικό φίλο του Μάρκο Σεφερλή. 


"Το έβλεπα εδώ και χρόνια ότι έρχονται δύσκολες καταστάσεις και πως η κρίση θα χτυπούσε το χώρο μας. Όπως και έγινε. Αν ήμουν μόνος και δεν είχα οικογένεια μπορεί και να έπαιρνα το ρίσκο αλλά από τη στιγμή που κάνεις οικογένεια και αποκτάς παιδιά αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σου. Κυνηγάς να βρεις κάτι σταθερό που θα σου διασφαλίζει μία οικονομική ασφάλεια όσο και αν σε πονά που πρέπει να αφήσεις κάτι που αγαπάς όπως εγώ το θέατρο.  

Είχα αγοράσει πριν περίπου δέκα χρόνια ένα ταξί  είχα κάνει μία επένδυση τότε το νοίκιαζα. Δε φανταζόμουν ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα και τελικά θα το δουλεύω εγώ. Πάλι καλά βέβαια διότι ακόμη και σε δύσκολες εποχές αφήνει μεροκάματο.  Δείτε τι γίνεται στο χώρο μας πολύ επικίνδυνα και δύσκολα μπορεί κανείς να επιβιώσει. 

Το σημαντικό είναι να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και να ξέρεις γιατί έχεις κάνει την επιλογή σου έτσι έχεις ισορροπία με τον εαυτό σου και είσαι ευτυχισμένος όπως εγώ με την οικογένεια μου", λέει ο ηθοποιός με το χαρακτηριστικό γάργαρο γέλιο του σημειώνοντας ότι το μόνο που έχει σημασία για εκείνον είναι η οικογένεια και οι δικοί του άνθρωποι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...