Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Τρείς τουρίστες ξυλοκόπησαν 59χρονο οδηγό ταξί..!

Στο νοσοκομείο Λάρνακας σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται 59χρονος οδηγός ταξί, αφού έπεσε θύμα ξυλοδαρμού απο τρείς τουρίστες που παρέλαβε απο το
αεροδρόμιο Λάρνακας. 
Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον ίδιο τον 59χρονο ότι, γύρω στις
6.00μ.μ. χθες, παρέλαβε από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, 34χρονο, 26χρονο και 28χρονο και ακόμη ένα πρόσωπο, οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο για διακοπές, για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι επιβαίνοντες ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, συμπεριφέρονταν απρεπώς και ο 59χρονος σταμάτησε το όχημά του σε περιοχή της Λάρνακας, για να αποβιβαστούν.
Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε ο 59χρονος, καθώς προσπαθούσε να τους παραδώσει τις αποσκευές τους, του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί και ένας από αυτούς, του άρπαξε τα γυαλιά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τα πέταξε στο δρόμο.

Ο 59χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου, υποσκληρείδιο αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα και εκδορές και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Εναντίον του 34χρονου, 26χρονου και 28χρονου εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και στη συνέχεια, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...